Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Armağan Cağlayan: İki gun sokağa cıkma yasağı yararlı olmaktan cok zararlı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Armağan Cağlayan, sadece hafta sonu ilan edilen sokağa cıkma yasağının insan psikolojisine zarar verdiğini belirterek, "2 gun sonra gelen ozgurluk hissi, insanı dışarı cıkamaya zorluyor sanki" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gectiğimiz hafta sonu ilan edilen sokağa cıkma yasağının bu hafta sonu da devam edeceğini duyurdu. Toplumun bir kesmi bu yasağın yetersiz olduğunu, 15 gun boyunca sokağa cıkma yasağı ilan edilmesi gerektiğini belirtirken, unlu TV yapımcısı Armağan Cağlayan, ilginc bir analiz yaptı.
‘DURUM FENADIR MUHTEMELEN’
Sokağa cıkma yasağının kendi uzerindeki etkisini anlatan Cağlayan, şoyle dedi:
“Sokağa cıkma yasağının benim uzerimde şoyle bir etkisi oldu. Bugun dışarı cıkabileceğimi bildiğim icin, sanki artık pandemi bitmiş gibi bir hisse kapıldım. Eğer benden başka insanlarda aynı hisse kapıldıysa, durum fenadır muhtemelen.
‘İNSANI DIŞARI CIKMAYA ZORLUYOR’
Bu sistemin, insan psikolojisi uzerindeki etkisinin, pandemi icin yararlı olmaktan cok, zararlı olduğu kanısındayım. 2 gun sonra gelen ozgurluk hissi, insanı dışarı cıkamaya zorluyor sanki. Ha ben hala evde oturuyorum o ayrı.”
armagan-caglayan-iki-gun-sokaga-cikma-yasagi-yararli-olmaktan-cok-zararli-5e95ce0eb537d.jpg
armagan-caglayan-iki-gun-sokaga-cikma-yasagi-yararli-olmaktan-cok-zararli-5e95ce0ef064f.jpg

İLGİLİ HABERArmağan Cağlayan: 'Pandemi gecince bakıp, ne gunlerdi diye hatırlarız'