Magazin Editor
Magazin Habercisi
Unlu model Kaia Gerber, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Gerber, trafik kazasında hayatını kaybeden arkadaşlarını andı. Moda dunyasının 90’lı yıllara damga vuran ismi Cindy Crawford’un kendisi gibi model olan kızı Kaia Gerber, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla ABD medyasının gundemine oturdu.
Gerber’in paylaştığı karelerden biri.
Unlu şarkıcı Frank Ocean’ın kardeşi Ryan Breaux ve Ezekiel Bishop’un trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesiyle buyuk şok yaşayan Gerber, duygularını hayranlarıyla paylaştı.
Arkadaşlarıyla olan fotoğraflarını bir araya getiren 18 yaşındaki Gerber, “Ryan ve Zeek, kalbim cok ağır. Sizinle gecirdiğim her anda ne kadar şanslı hissettiğimi kelimelere dokemiyorum. Beni en cok gulduren iki insan, bunu asla unutmayacağım. Sizi hala burada hissediyorum, kahkalarınızı duyabiliyorum. Sizin icin gulmeye devam edeceğim. İkinizi de sonsuza kadar seveceğim. Birbirinizin yanında huzurla uyuyun” ifadelerini kullandı.
Unlu şarkıcı Frank Ocean’ın kardeşi Ryan Breaux ve Ezekiel Bishop’un trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesiyle buyuk şok yaşayan Gerber, duygularını hayranlarıyla paylaştı.