Magazin Editor
Magazin Habercisi
Candaş Tolga Işık, Süleyman Seba'nın vefatının ardından Arda Turan'ın kendisini İspanya'dan aradığını ve "Abi ben Süleyman Seba forması giymek istiyorum" dediğini anlattı. Formanın gönderilmesinin ardından Arda Turan'ın formayı giyerek fotoğraf çektirdiğini hatırlatan Işık, bugün hem Beşiktaş hem de Galatasaray camiasında Arda Turan'a duyulan sevgi ve saygının daha da arttığını ifade etti.Bu sözlerin ardından konuşan Arda Turan, Beşiktaş camiasından gördüğü ilginin kendisi için çok değerli olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:"Gerçekten tüm kalbimle, gönlümden söylüyorum. Beşiktaş camiasındaki insanlardan muhteşem bir teveccüh aldım. Bu hale gelebilmek tekrardan benim için çok önemli."Siyah-beyazlı camiaya teşekkür eden Arda Turan, daha önce de dile getirdiği düşüncelerini yineleyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu:"Beşiktaş camiasına çok teşekkür ediyorum. Daha önce de söyledim; Beşiktaş gibi bir camiaya hayır demek veya bu duruma gelmek söz konusu değil. Ancak bizim hayallerimiz ve hedeflerimiz var. Ben Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum."Arda Turan'ın bu açıklamaları, sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, Beşiktaş taraftarları da deneyimli futbol adamının siyah-beyazlı camiaya yönelik sözlerine büyük ilgi gösterdi.duhuliye.com