Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arda Turan ''Düşünmeme izin ver Başkan..''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
YENİ HOCA BELLİ OLUYORKara Kartal’da teknik direktör Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından yeni hocanın kim olacağı büyük merak konusu. Önceki gün Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, yerli adaylar arasında adı geçen Şenol Güneş ile ilgili olarak, “Ben Şenol hocayı çok severim. Ama Sergen hocadan sonra Şenol hoca ile çalışmayı düşünmüyorum. Yazılıyor, çiziliyor... Şenol Güneş’e de ayıp ediliyor. Aylardır ben telefonda dahi konuşmadım” açıklamasını yapmıştı.EN CİDDİ ADAYDiğer yandan da Siyah-Beyazlı ekibin gündeminde yerli olarak en ciddi aday Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan.BAŞKAN BİZZAT GÖRÜŞTÜYaşanan bu gelişmeler doğrultusunda başkan Adalı’nın, Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk’i çalıştıran Arda Turan ile bizzat görüştüğü belirtildi.SÜRE İSTEDİTuran, kendisine yapılan tekliften ötürü başkana teşekkürlerini iletirken, karar verme noktasında süre istedi. Genç çalıştırıcının, Avrupa’dan gelecek teklifleri de dinlemek istediği için Adalı’dan süre istediği bilgisine ulaşıldı.YENİDEN BİR ARAYA GELECEKLERBaşkan Adalı da bu gelişme üzerine önümüzdeki günlerde yeniden bir görüşme gerçekleştirme kararı aldı.Haber kaynağı: Fanatik