Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Amedspor-Beşiktaş maçı öncesi olay yorum: “Dananın Kuyruğu Kopar”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
20 Eylül Pazar günü saat 20.00'de oynanacak karşılaşma öncesinde Sinan Engin'den dikkat çeken değerlendirmeler geldi.Amedspor'un performansına vurgu yapan Engin, deplasmanın zorluğuna dikkat çekti. Amedspor'u izlediğini belirten Engin, takımın hücumdaki etkili görüntüsünü överek, “Bugün ben Amed’i seyrettim. Uçuyor dersin, sağlı sollu. Müthiş” ifadelerini kullandı.“Türkiye Ligi'nin en zor deplasmanı”Amedspor deplasmanının şu anda ligin en zorlu deplasmanı olduğunu savunan Engin, “Yani bak, ben sana söylüyorum, Amed deplasmanı şu an Türkiye Ligi’nin en zor deplasmanı. Bak, en zor. İki deplasman demiyorum ha, en zor deplasmanı” dedi.“Dananın kuyruğu kopar”Beşiktaş'ın da Amedspor karşısında zorlu bir sınav vereceğini belirten Engin, iki takımın da formda olduğuna dikkat çekti.Engin, “Bu hafta Beşiktaş’ın da burada maçı var. Orada dananın kuyruğu kopar. Yani Beşiktaş da çok güçlü bir takım. İki tane güçlü, üst düzey formda takım kapışacak” sözleriyle karşılaşmanın önemini vurguladı.Duhuliye.com