Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Amber Heard’den Turkiye’ye veda: Hoşca kal demek cok zor!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Eski eşi Johnny Depp ile yıllar sonra iftira davasında karşı karşıya gelen Amber Heard, dava sonrası soluğu Turkiye'de almıştı. Unlu oyuncu, sosyal medya hesabından yayınladığı veda pozuna, "Hoşca kal demek cok zor. Turkiye'yi cok seviyorum" notunu duştu. Johnny Depp ile Londra’da mahkeme salonunda yıllar sonra karşı karşıya geldiği dava bittikten sonra tatil icin Turkiye’yi tercih eden Amber Heard, evine dondu.
Bodrum ile başlayan tatil rotasına, İstanbul ve Kapadokya’yı da ekleyen Heard, gezdiği yerlerden fotoğraflar paylaşmıştı. Heard son paylaşımyla Turkiye’ye veda etti.
amber-heard-den-turkiye-ye-veda-hosca-kal-demek-cok-zor-5f479fa532e5f.jpg
Instagram

[h=2]“TURKİYE’Yİ COK SEVİYORUM”[/h]Tatil sırasında cıktığı tekne gezisinden bir fotoğrafını paylaşan Heard, “Hoşca kal demek cok zor. Turkiye’yi cok seviyorum” mesajını yazdı.
Heard’un bu pozuna takipcilerinden beğeni yağdı. Bu veda paylaşımıyla Heard, Turkiye tatilini bitirmiş oldu.
amber-heard-den-turkiye-ye-veda-hosca-kal-demek-cok-zor-5f479fa5888c4.jpg

İLGİLİ HABERAmber Heard'le geze geze Turkiye! Son durağı Kapadokya oldu