Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alper Kul: Baskı altındayım, kurtarın beni

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Guldur Guldur Show programında İsmail karakteri ile uzun suredir ekranlarda ve sahnelerde yer alan Alper Kul, herkesin aynı modda olduğunu ve destek olmak amaclı olarak video mesajı paylaşmak istediğini belirtti. Kul, mesajı sırasında kağıtlara yazdığı mesajları gostererek esprili bir paylaşım yaptı. Instagram hesabından video yayınlayan oyuncu herkesin evlerinde olduğunu ve zor zamanlar gecirmekte olduğumuzu vurgulayarak acıklamalar yaptı. Videonun aralarında ise “kurtarın beni, baskı altındayım, alın beni buradan, yardım edin lutfen' yazılı kağıtlar gosterdi.
Guldur Guldur Show'da birlikte rol aldığı eşi Aylin Kontante'nin sesi de videoda arka planda yer aldı. Alper Kul hayranları oyuncunun bu paylaşımına bir hayli guldu. İşte oyuncunun acıklamaları:
“İyi tarafından bakmak lazım. Hepimiz evimizdeyiz, ailece cok guzel vakit geciriyoruz. Cocuklarımızla kaliteli zaman gecirebiliyoruz. Eşimizle dizi izliyoruz, yemekler yapıyoruz.Ev biraz dağınık oluyor ama olsun, hepimiz işin ucundan tutuyoruz.
alper-kul-baski-altindayim-kurtarin-beni-5e9478a747545.jpg
Her işe iyi tarafından bakmak lazım, yani bu vakti guzel değerlendirmemiz gerekiyor. İnsanın eşiyle birlikte, cocuklarıyla birlikte gecirdiği bu guzel zamanları bir daha bulamayabiliriz. Bu kaliteli zamanlara lutfen dikkat edelim. Bunları, sonuna kadar her bir dakikasını doya doya yaşayalım. Eşimizin yaptığı guzel yemeklerden yiyelim. Ona yardım edelim, evin temizliğine katkıda bulunalım.
Onun sevdiği dizileri izleyelim. Hep beraber battaniyemizin altına girelim. Battaniyenin altında ailevi duygularımızı pekiştirelim. Bu gunler gececek.Lutfen anlayışlı olalım birbirimize karşı.Bu kıymetli, boş vaktimizi ailemizi pekiştirmek icin kullanalım.”
ALPER KUL’DAN ESPRİLİ PAYLAŞIMLAR
Ev karantinasında olduğu sure zarfında yaptığı esprili paylaşımlarla dikkat ceken Kul, cok beğenilen videosunun ardından bu defa oyuncu eşi ile birlikte kamera karşısına gecti ve yine cok beğenilen bir işe imza attı:

Son guncelleme: 13:29 - 13.04.2020