Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Almeda Abazi: Annem ‘Yakında ağaclara tırmanacaksın’ diyor

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
17,293
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
almeda-abazi-annem-yakinda-agaclara-tirmanacaksin-diyor.jpeg

İkinci cocuğuna dort aylık hamile olan Almeda Abazi, sosyal medya hesabından bulantısının gecmediğini belirtti. Abazi, bir takipcisinin "Muz yiyebilirsiniz" yorumuna, "Son uc aydır sadece muzla besleniyorum. Annem 'Yakında ağaclara tırmanacaksın' diyor" şeklinde esprili bir yanıt verdi. Almeda Abazi, Instagram hesabından hayranlarının sorularını yanıtladı. Eşi Tolgahan Sayışman’la ikinci cocuğunu bekleyen oyuncu, bulantısının gecmediğini belirtti.
Abazi, bir takipcisinin, “Bulantı icin muz yiyebilirsiniz. İyi geliyor” yorumuna, “Son uc aydır sadece muzla besleniyorum. Annem ‘Yakında ağaclara tırmanacaksın’ diyor” şeklinde esprili yanıt verdi.
Abazi, “YouTube kanalı acmayı duşunuyor musunuz?” sorusuna da, “Cekimlere bile başlamıştım ama maalesef durdurmak zorunda kaldım. Halsizliğimden ve bulantıdan dolayı surekli yatıyorum. Umarım bu durum gecicidir” cevabını verdi.
almeda-abazi-annem-yakinda-agaclara-tirmanacaksin-diyor-5fce392b013e8.jpeg
Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman cifti, 2017 yılında Los Angeles’ta dunyaevine girmiş, 2019 yılında ise oğulları Efehan’ı kucaklarına almıştı.
almeda-abazi-annem-yakinda-agaclara-tirmanacaksin-diyor-5fce392b4173c.jpeg

İlginizi CekebilirTolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den mujdeli haber!





sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur