Magazin Editor
Magazin Habercisi
Okan Koç, siyah-beyazlı kulübün yönetimine yönelik dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Koç, Başkan Serdal Adalı ve yönetim kurulunun transfer sürecinde daha fazla fedakarlık yapması gerektiğini söyledi.Koç, Beşiktaş'taki mevcut durumun hassas bir noktada olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:“Serdal Adalı ve yönetim kurulunun biraz fedakarlık yapması lazım. Sonuçlar onlar açısından böyle ince bir çizgiden geçiliyor. Pamuk ipliğine bağlı, hep derim ya; o pamuk ipliğini, gemici halat ipliğine dönüştürmek istiyorlarsa sevgili Başkan, yönetim kurulu, Murat Kılıç ve çevresindeki insanların biraz fedakarlık yapması gerekiyor.”“BEŞİKTAŞ OLMASA HİÇBİRİNİZ TANINMAZDINIZ”Okan Koç, Beşiktaş yöneticilerinin kulübün sağladığı imkanların ve sahip oldukları konumun farkında olması gerektiğini dile getirdi.“Beşiktaş kulübünün başkanı ve yöneticisisiniz, her yere temas edebiliyorsunuz. Beşiktaş kulübü olmasa hiçbiriniz tanınmazdınız, o seviyelerde olmazdınız.”“TARAFTAR SİZİ SIRTINDA TAŞIR”Yönetimin transfer politikasına da değinen Koç, taraftarın beklentisinin karşılanması gerektiğini vurguladı.“İyi yönetin, taraftarın istediği oyuncuları getirin. Taraftar sizi sırtında taşır. Artık son dönem, o dönem bu dönem. Almak için oyuncu alacaksınız, çok büyük problemlerle karşılaşırsınız.”Duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026