Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alişan, cocuğu ve eşinin de olduğu aracla takla attı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
17,267
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Unlu şarkıcı Alişan, İzmir'e giderken trafik kazası gecirdi. Şarkıcı, eşi Buse Varol, cocuğu ve bakıcının da bulunduğu arac takla attı. Ufak sıyrıklar ile atlatılan kaza sonrası sağlık durumlarının iyi olduğu soyleyen Alişan, yaşadığı panik dolu anları anlattı.
Şans eseri olumden donen Alişan'ın eşi Buse Varol, kaza sonrası şoka girdi


TAKLA ATIP 30 METRE SURUKLENDİ

Alişan olarak tanınan şarkıcı Serkan Burak Tektaş, Manisa'nın Saruhanlı ilcesinde trafik kazası yaptı. İstanbul'dan İzmir'e gittiği oğrenilen Alişan'ın kullandığı 34 BAB 35 plakalı cip, İzmir-İstanbul Otoyulu'nda Cerkezosmaniye Mahallesi yakınlarında sağ arka aksının kırılması sonucu bariyerlere carpıp devrildikten sonra 30 metre suruklendi.
"OLUMDEN DONDUK"

Kazadan Alişan ile aracta bulunan eşi Buse Varol ve oğlu Burak (2) yara almadan kurtulurken, ailenin yabancı uyruklu cocuk bakıcısı ise olay yerine gelen ambulansla Akhisar'daki ozel bir hastaneye kaldırıldı. Alişan, gazetecilere yaptığı acıklamada, yolda seyir halindeyken ne olduğu anlamadan aracın bariyerlere carptıktan sonra devrildiğini belirterek, "Buyuk şok yaşadık, olumden donduk. Hayatımda ilk kez kaza yapıyorum, verilmiş sadakamız varmış. Sonra gorduk ki aracın aksı kopmuş. Boyle bir aracın aksı nasıl kopabilir hayret ediyorum. Buyuk şok yaşadık" diye konuştu.
İşte kaza anından ilk goruntuler;