Magazin Editor
Magazin Habercisi
Son donemin başarılı oyuncularından Alina Boz, sosyal medya hesabı uzerinden takipcilerine kopeğinin olduğu haberini verdi. Alina Boz’un Dogo Argentino cinsi kopeği hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Boz, “Dokemiyorum icimden gecenleri ama sen benim hep kalbimin en ozel yerinde olacaksın” ifadelerini kullandı.
Alina Boz’un bir suredir hasta olan kopeği oldu. Boz, kopeğine şu sozlerle veda etti:
Canım kopeğim, dostum, yol arkadaşım… Bana karşılıksız sevginin ne olduğunu tekrar tekrar oğrettiğin icin sana ne kadar teşekkur etsem az…
“KALBİMİN EN OZEL YERİNDE OLACAKSIN”
Dokemiyorum icimden gecenleri ama sen benim hep kalbimin en ozel yerinde olacaksın. Son gunlerinde bile hep guclu kaldığın icin sana cok teşekkur ederim. Huzur icinde uyu pamuk kalplim.
Alina Boz’un bir suredir hasta olan kopeği oldu. Boz, kopeğine şu sozlerle veda etti:
“KALBİMİN EN OZEL YERİNDE OLACAKSIN”
Dokemiyorum icimden gecenleri ama sen benim hep kalbimin en ozel yerinde olacaksın. Son gunlerinde bile hep guclu kaldığın icin sana cok teşekkur ederim. Huzur icinde uyu pamuk kalplim.