Magazin Editor
Magazin Habercisi
Ali Sunal ile iki yıl once evlenerek dunya evine giren Nazlı Kurbanzade Sunal, bebeğinin cıplak fotoğraflarını yayınlayanlara ateş puskurdu ve "Gunumuz şartlarında kimin ne duşunduğunu bilmediğimiz bu donemde, bu tip cocuk fotoğrafarının alenen yayınlanmasını bir anne olarak doğru bulmuyorum" dedi. Ali Sunal, eşi Nazlı Kurbanzade Sunal ve 1 yaşına girmek uzere olan kızları Narin ile tatilde. Ciftin gecen gun evlerinin plajında denize girerken kızlarıyla birlikte fotoğrafları cekildi ve basına yansıması Sunal ciftini pek mutlu etmedi. Kızlarının cıplak fotoğraflarının yayınlanmasından dolayı uzgun olduklarını belirten Nazlı Sunal “Bu sabah gazetelerde kızımız Narin ile evimizin plajında denize girerken cekilmiş fotoğraflarımızı gorduk. Cekmeyin demiyorum ama kucuk bir bebeğin cıplak fotoğrafını gazetede gormek inanın hic hoşumuza gitmedi. Hele ki gunumuz şartlarında kimin ne duşunduğunu bilmediğimiz bu donemde bu tip cocuk fotoğraflarının alenen yayınlanmasını bir anne olarak doğru bulmuyorum” dedi…