Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ali Öner ve Zeynep Atılgan’ın Aşk İlanından Sonra Livanur Aydın’dan Yeni Açıklama: “Ben İyileşiyorum”

Magazin

Administratör
s-2f37f95235cd9466f2a8041406e9ea95981b0019.jpg

Arkadaşlar, magazin gündemi bu hafta gerçekten yangın yeri! Hatırlarsınız, geçtiğimiz günlerde Ali Öner ve Zeynep Atılgan'ın sürpriz aşk ilanı ortalığı kasıp kavurmuştu. Özellikle Ali'nin eski sevgilisi Livanur Aydın'ın bu duruma ne tepki vereceği merak konusuydu. O dönem sessizliğini koruyan, hatta sosyal medyadan kısa bir süreliğine uzaklaşan Livanur'un bu sessizliği, hayranlarını ve magazin camiasını "acaba neler oluyor?" sorusuyla baş başa bırakmıştı. Dedikodular zirve yapmış, her kafadan ayrı bir ses çıkmıştı. İşte tam da bu gergin bekleyişin ardından, beklenen açıklama geldi ama ne açıklama!

Livanur Aydın, günler sonra sessizliğini bozarak kendi sosyal medya hesabından "Ben iyileşiyorum" notuyla çarpıcı bir fotoğraf paylaştı. Bu dört kelimelik mesaj, sizce de çok şey anlatmıyor mu? Kimileri bunu Ali ve Zeynep'e ince ama etkili bir gönderme olarak yorumlarken, kimileri ise Livanur'un bu zorlu süreci atlatmaya çalıştığına ve içten bir şekilde iyileşme sürecinde olduğuna inanıyor. Acaba bu paylaşım, Ali'nin hızla yeni bir aşka yelken açmasının ardından Livanur'un yaşadığı hayal kırıklığının bir yansıması mı, yoksa tüm yaşananları geride bırakıp kendine yeni bir başlangıç yapacağının habercisi mi? İnce mesajların havada uçuştuğu bu dönemde, Livanur'un seçtiği kelimeler ve zamanlama oldukça manidar!

Açıkçası, bu 'iyileşme' mesajının altında yatan pek çok farklı anlam olabilir. Livanur, sadece duygusal olarak mı iyileşiyor, yoksa bu süreçte kendine yeni bir yol mu çiziyor, belki de kariyerinde yeni bir sayfa mı açıyor? Sosyal medyada bu açıklamanın zamanlaması da epey tartışma konusu oldu. Tam Ali ve Zeynep aşklarını doyasıya yaşarken ve göz önünde bulunurken gelen bu mesaj, eski defterlerin tekrar açılmasına neden olur mu, yoksa Livanur'un tüm bu karmaşadan kendini çekip kendi yoluna odaklandığının net bir göstergesi mi? Şimdiden kulisler hareketlendi, bakalım bu 'iyileşme' mesajı yeni gelişmelere gebe olacak mı, yoksa Livanur kendi köşesine çekilip yoluna devam edecek mi? Magazin dünyası bu üçgeni konuşmaya devam edecek gibi görünüyor!

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Livanur'un bu mesajı kime ve neye bir gönderme? Yoksa sadece içten bir durum güncellemesi mi? Yorumlarda buluşalım!