Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aleyna Tilki’nin hedefi dunyanın sevilen bir ismi olmak

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Henuz reşit olmadan ickili yerlerde sahne aldığı icin Turkiye gundemine oturan ve sonrasında da kendisi icin cıkarılan bir yasak ile 18 yaşına kadar sahnelerden uzak kalan Aleyna Tilki, şimdilerde kazandığı başarıların tadını cıkartıyor. Yurt dışına acılmak adına imzalar atan Tilki, kariyer hedefleriyle ilgili carpıcı acıklamalarda bulundu. Genc şarkıcı ayrıca maske konusunda uyarı yaptı. Amerikan muzik devi Warner’la anlaşan genc şarkıcı Aleyna Tilki, cocukluk arkadaşıyla Bebek’te kameralara takıldı. Adım adım dunyada yukselmek istediğini soyleyen Tilki, “Eninde sonunda dunyanın sevilen bir ismi olmak istiyorum” diye konuştu.
Aleyna Tilki, keyifli vakit gecirmek adına buluştuğu cocukluk arkadaşıyla birlikte kameralara yakalandı. Tilki, gazetecilerin soruları ictenlikle yanıtlarken yeni projelerine dair bilgiler verdi.
Tilki, dunya uzerinde sevilen bir şarkıcı olmak istediğini soyleyerek, “Ben emin adımlarla yurumek istiyorum. Eninde sonunda dunyanın sevilen bir ismi olmak istiyorum” dedi. Gazetecilerin roportaj teklifini geri cevirmeyen genc şarkıcı Aleyna Tilki, sorulan “Yeni bir projeniz var mı?” soruna, “Evet, yeni bir projem var. Guzel bir proje olacak. Zaten duyurduk. Warner Music ile anlaştık. Şimdi bir album yapıyorum. İngilizce album yapıyorum” ifadelerini kullandı.

“MUTHİŞ BİR BOMBA PATLATMAK İSTEMİYORUM”
Guzel popcu, sorulara ictenlikle cevap vererek, “Ben emin adımlarla yurumek istiyorum. Muthiş bir bomba patlatmak istemiyorum. Adım adım dunyada yukselmek istiyorum. Belki birinci şarkıda belki ucuncu şarkıda ama eninde sonunda dunyanın sevilen bir ismi olmak istiyorum” dedi.
“İNSANLAR COK SALDI”
Aleyna Tilki’den vatandaşlara maske konusunda sitem ederek, “Bence insanlar cok saldı. Maske takmıyorlar. Bence ikinci dalga gelecek. İnsanlar kesinlikle dikkat etmeli” şeklinde uyarılarda da bulunmayı ihmal etmedi.
Son guncelleme: 09:46 - 07.09.2020