Magazin Editor
Magazin Habercisi
Aleyna Tilki, yatağının onunde cekilen karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Tilki, takipcilerinin "Belini incelteceğim diye yatağı bile yamultmuşsun" şeklindeki yorumlarına yanıt verdi. Genc şarkıcı Aleyna Tilki, tum dunyayı hızla etkisi altına alan koronavirusten korunmak adına onlem amaclı evde kendisini karantinaya aldı. Butun gununu evde geciren Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gundeme geldi.
“YATAĞI BİLE YAMULTMUŞSUN”
Yatağının onunde cekilen karesini yayınlayan Aleyna Tilki, takipcilerinden “Shop yapıldığı cok belli” ve “Belini incelteceğim diye yatağı bile yamultmuşsun” şeklinde yorumlar aldı.
“AYNAYA BEN DE GERCEK OLDUĞUMA İNANAMIYORUM”
Aleyna Tilki, gelen eleştirilere Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Tilki, konuyla ilgili “Aynaya bakınca ben de gercek olduğuma inanamıyorum” ifadelerini kullandı.
Son guncelleme: 14:16 - 31.03.2020
“YATAĞI BİLE YAMULTMUŞSUN”
Yatağının onunde cekilen karesini yayınlayan Aleyna Tilki, takipcilerinden “Shop yapıldığı cok belli” ve “Belini incelteceğim diye yatağı bile yamultmuşsun” şeklinde yorumlar aldı.
“AYNAYA BEN DE GERCEK OLDUĞUMA İNANAMIYORUM”
Aleyna Tilki, gelen eleştirilere Twitter hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Tilki, konuyla ilgili “Aynaya bakınca ben de gercek olduğuma inanamıyorum” ifadelerini kullandı.
Son guncelleme: 14:16 - 31.03.2020