Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aleyna Tilki hastanelik oldu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
aleyna-tilki-hastanelik-oldu.jpeg

‘İşte Bu Benim Masalım’ dizisinde Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrolu paylaşan Aleyna Tilki, dun akşam Instagram hesabından “Hastaneye gidiyorum” paylaşımı yaparak takipcilerini korkuttu.
“YURUYEMEZ HALE GELDİM”
Gelen mesajların uzerine acıklama yapan şarkıcı “Hakkımda birkac tane haber cıkmış ‘ben doktora gidiyorum’ deyince. Bazıları doğru bazıları değil. Dun sette kas spazmı gecirdim. Butun vucudum kitlendi ve en sonunda yuruyemez hale geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da cok calışmaktan dolayı belki de vucudum kasıldı. ‘Ne kadar emek, o kadar yemek’ diyorlar… Ben calışmaktan cok mutluyum. Hem İngilizce şarkımın klibini hazırlıyorum hem de İşte Bu benim Masalım dizisinde aktif calışıyorum. İkisi cok guzel oluyor, olmaya da devam edecek. Bugun daha iyiyim. Guzel bir tedaviden gectim. Hareket edebiliyor, yuruyebiliyorum. Bir gun sonra cok cok daha iyi olacağım. Beni merak etmeyin. En onemlisi sağlık ama bir o kadar onemli olan şey de başarı ve calışmak. İkisini dengede tuttuğumuz surece her şey cok guzel” ifadelerini kullandı.
İlginizi Cekebilir
aleyna-tilki-hastanelik-oldu-601aabe28c31a.jpeg
Test sonucu bir pozitif bir negatif cıkan Aleyna Tilki: Bu testlere nasıl guveneceğiz? sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur