Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Alexander Nübel’den Beşiktaş itirafı!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş’ın yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Alexander Nübel, “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi’nin Eylül sayısına konuk oldu. Siyah-beyazlı kariyerine etkileyici bir başlangıç yapan Alman file bekçisi; Beşiktaş’a transfer kararından Tüpraş Stadyumu’nun atmosferine, Vincenzo Italiano ile iletişiminden İstanbul’daki yeni hayatına kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.Beşiktaş formasıyla kısa sürede dikkat çeken Nübel, siyah-beyazlı kulübe transfer olma sürecini anlattı. Kararında Beşiktaş’ın büyüklüğünün yanı sıra İstanbul’un ve ailesinin de önemli bir rol oynadığını belirten 29 yaşındaki kaleci, kulübün yeni yapılanmasına ilişkin kendisine aktarılanlardan etkilendiğini söyledi. Nübel ayrıca oyun profilinin teknik direktör Vincenzo Italiano’nun futbol anlayışıyla örtüşmesinin de tercihinde önemli bir etken olduğunu ifade etti.“Böyle atmosferlerde oynamayı hayal ediyorsunuz”Tüpraş Stadyumu’nda yaşadığı ilk deneyimlerden de bahseden Nübel, Beşiktaş taraftarının oluşturduğu atmosferden övgüyle söz etti. Çocukken futbolcu olmayı hayal ederken böylesine coşkulu atmosferlerde oynamanın da hayallerinin bir parçası olduğunu belirten Alman file bekçisi, siyah-beyazlı taraftarların önünde sahaya çıkmanın kendisi için çok özel olduğunu dile getirdi.Nübel, taraftar atmosferiyle ilgili şunları söyledi:“Taraftarlarımız 90 dakika boyunca arkamızda duruyor ve bizi destekliyor. Çocukken futbolcu olmayı hayal ettiğinizde, aslında böyle atmosferlerde oynamayı da hayal ediyorsunuz. Şimdi ben de böyle bir atmosferin içerisinde oynama fırsatı buluyorum.”“İstanbul da kararımda önemli bir etkendi”Beşiktaş’a transfer kararında İstanbul’un da önemli bir yere sahip olduğunu belirten Nübel, şu ifadeleri kullandı:“Ülke, şehir ve tabii ki kulübün kendisi… Beşiktaş çok büyük bir kulüp ve burada inanılmaz bir atmosfer var. Bunu gelmeden önce de biliyor ve hissediyordum. İstanbul da kararımda önemli bir etkendi.”İstanbul’u kendi başına keşfediyorNübel’in röportajında İstanbul’daki yeni hayatına ilişkin anlattıkları da dikkat çekti. Şehri yalnızca bir futbolcu olarak değil, İstanbul’da yaşayan biri olarak keşfetmeye başlayan Alman kaleci; İstanbulkart aldığını, İETT otobüsüyle Taksim’e gittiğini, vapurla Asya Yakası’na geçtiğini ve Kilyos’ta denize girdiğini anlattı.Nübel, İstanbul’daki yaşamıyla ilgili şöyle konuştu:“Beşiktaş’ta dolaşıyorum, farklı yerlere gidiyorum. Kilyos’ta bir plaja gittim, vapura bindim, İstanbulkart aldım ve hatta İETT otobüsüne binerek Taksim’e gittim. Asya Yakası’na da geçtim. İstanbul’un farklı yerlerini görmekten ve şehri kendi başıma keşfetmekten büyük keyif alıyorum.”İstanbul sokaklarını fotoğraflıyorFotoğrafçılığa büyük ilgisi olduğunu da anlatan Nübel, özellikle analog fotoğraf çekmeyi sevdiğini söyledi. İstanbul’u gezerken fotoğraf makinesini de yanında taşıyan deneyimli file bekçisi, şehirde çektiği fotoğraflarla yeni hayatını kayıt altına aldığını ifade etti.Nübel, hobisiyle ilgili şu sözleri kullandı:“Fotoğrafçılığa büyük ilgim var. Özellikle analog fotoğraf çekmeyi çok seviyorum ve analog bir fotoğraf makinem var. İstanbul’u gezerken fotoğraflar çekiyorum. Şehri gezerken fotoğraf çekmek benim için çok keyifli.”Hedef hem Süper Lig hem AvrupaBeşiktaş’taki ilk sezonuna dair hedeflerini, takım savunmasındaki uyumu ve yeni oyun sistemine adaptasyon sürecini de değerlendiren Nübel, siyah-beyazlıların hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da mümkün olduğunca başarılı olmak istediğini belirtti.Alman kaleci, sezon sonunda taraftarları mutlu edecek başarılara ulaşmak istediklerini vurgulayarak sözlerini şöyle tamamladı:“Taraftarlarımızın desteğiyle çok güzel bir sezon geçirmek istiyoruz. Umarım sezon sonu taraftarlarımızı mutlu edecek başarılara hep birlikte ulaşmış oluruz.”Alexander Nübel’in Beşiktaş kariyerinin ilk günleri, İstanbul macerası, taraftarlarla ilgili düşünceleri ve sezon hedeflerine ilişkin açıklamalarının tamamı “Namağlup Tek Şampiyon” Beşiktaş Dergisi’nin Eylül sayısında yer aldı.Duhuliye.com