Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Alacağımı stad inşası için Beşiktaş'a bıraktım..''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
A Milli Takımımız yarın Dünya Kupası Play-Off turu yarı final maçında Romanya'yı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda ağırlayacak.26 Mart Perşembe günü oynanacak maç saat 20.00'de başlayacak ve TV8'den naklen yayınlanacak.Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Mircea Lucescu şunları söyledi:BEŞİKTAŞ STADI GÖRDÜĞÜM EN İYİ STATLARDAN BİRİMircea Lucescu: "Türkiye'de inanılmaz bir atmosferde oynayacağız. Orayı çok iyi tanıyorum: Beşiktaş'ın stadyumu. Kulüpten ayrıldığımda sözleşmemde iki yıl daha kalmıştı ama parayı kulüpte bıraktım; stadyumu yeniden inşa etmek için kullanacaklarına dair kesin bir taahhüt verdiler.O stadyum şimdiye kadar gördüğüm en iyi stadyumlardan biri. Top rakipte olduğunda, taraftarlar baskı yapıyor ve bu olağanüstü bir baskı. Taraftarların çıkaracağı gürültüye karşı bir çare var mı, bilmiyorum. Türkiye'de daha önce oynamamış olan oyuncularıma, onları nelerin beklediğini açıklamam gerekecek."duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..