Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aktör Lee Yong-ju 44 Yaşında Hayatını Kaybetti

prenses

Member
Sevilen sitkom Blue Tower dizisindeki unutulmaz rolüyle tanınan aktör Lee Yong Joo, 29 Ağustos’ta geçirdiği ani kalp krizi sonucu 44 yaşında vefat etti.

Eğlence sektöründeki kariyerine ilk olarak model olarak adım atan Lee Yong Joo, daha sonra oyunculuğa geçiş yaptı. Hello Franceska dizisi ve özellikle Blue Tower sitkomunda canlandırdığı Er Lee Yong Joo karakteriyle geniş bir hayran kitlesi kazandı ve büyük beğeni topladı.

Vefat eden oyuncunun taziyeleri Bundang Jesaeng Hastanesi Cenaze Salonu’nun 5 numaralı odasında kabul ediliyor. Lee Yong Joo‘nun cenazesi, 31 Ağustos sabahı saat 06:30’da gerçekleştirilecek törenin ardından Seongnam Belediye Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

AVvXsEjf8NtoTCFyAnfi8L7wxMcjbDf17BGWbxCkQMkXt18ksmj0gmwh4q8fmlpmXil808_ruMtTxzYSZIcpc473acjXmZovvoKj4g9bzkgbJdfBKoCs3HxZx2CH1eHjC8LjZYnkGxJNSasqfvnHQ2RBCqJnp-0dSax0uQ9j1uILSfMt8Yr7NfE1E_PEPR0_6J59=w427-h640

Netizen yorumları:

1. Huzur içinde yatsın.
  2. Blue Tower‘ı hiç izlemedim ama son zamanlara kadar Hello Franceska‘yı bir solukta izliyordum… Huzur içinde yatsın.
  3. Rude Miss Young-ae dizisinden Yong Joo… Huzur içinde yatsın.
  4. Hello Franceska‘da oynayan aktör buydu… Huzur içinde yatsın.
  5. Kalp rahatsızlığı nedeniyle askerlikten muaf tutulduğunu duyduğumu hatırlıyorum ve sonunda… Huzur içinde yatsın. Blue Tower‘ı izlemekten gerçekten çok keyif almıştım…
  6. Buna inanamıyorum ㅠㅠ… Seni Rude Miss Young-ae dizisinde izlemekten gerçekten çok keyif almıştım Yong Joo. Huzur içinde yatsın.
  7. Aman tanrım ㅠ Huzur içinde yatsın.
  8. Kalp rahatsızlığı nedeniyle askerlikten muaf tutulduğunu duyduğumu hatırlıyorum ve sonunda… Huzur içinde yatsın. Blue Tower‘ı izlemekten gerçekten çok keyif almıştım…
  9. Olamaz, bu da ne böyle… Huzur içinde yatsın.
  10. Bu aktörü Hello Franceska ve Blue Tower‘da gördüğümü hatırlıyorum, huzur içinde yatsın.

Kaynak: allkpop + pannchoa

The post Aktör Lee Yong-ju 44 Yaşında Hayatını Kaybetti appeared first on KoreZin.