Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Akasya Asılturkmen: Benden akıllıca yazılar beklemeyin

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
17,274
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şimdilerde kızıyla birlikte tatilde olan oyuncu Akasya Asılturkmen sosyal medya hesabından yaşadığı zorluklara dair bir paylaşımda bulundu. Bir suredir kızı Pera’yla birlikte tatilde olan ve sosyal medya hesabından bu tatille ilgili paylaşımlarda bulunan Akasya Asılturkmen bu defa kızının suya olan tutkusunu ortaya koyduğu bir paylaşıma imza attı.
Asılturkmen yaptığı paylaşımında kızının saatlerce sudan cıkmadığını soylerken şu ifadeleri kullandı:
akasya-asilturkmen-benden-akillica-yazilar-beklemeyin-5f228f5ad661c.jpg
“Bir su perisi gordum sanki! Gordum gordum, ya da havuz başında cocuk kollamaktan halusinasyon gormeye başladım. Tarihte bugune not; Pera ilk kez kendi rızasıyla sudan cıktı ve odamıza gidelim mi anne diye sordu. 11:30-16:30 mesaisi sonunda tabii. Gozlerim aydın, kulaklarım Manisa. Benden akıllıca yazılar beklemeyin… Kendi halimde kurumaya bırakın. Yarın duzelirim”