Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ahmet Hakan "Hurriyet, artık sadece internet sitesi uzerinden devam edecek" iddiasına

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
17,349
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Demiroren Medya grubu bunyesindeki Hurriyet, Milliyet ve Posta'nın yayınlarına internet uzerinden devam edeceğine dair cıkan iddialara Hurriyet Genel Yayın Yonetmeni Ahmet Hakan Twitter uzerinden yanıt verdi.
İddiaları yalanlayan Hakan, "Bunun tek harfi bile doğru değil. Hurriyet, son donemde artan tirajıyla sektorun oncusu durumunda" ifadelerini kullandı.
[h=3]DİJİTAL DONUŞUM BAŞLATILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ[/h]Medyaradar tarafından paylaşılan haberde kurum bunyesindeki Hurriyet, Milliyet ve Posta'nın artık sadece internet sitesi uzerinden yayın hayatına devam edeceği belirtilirken, kararın alınmasında, artan kağıt maliyetleri ve evden calışma duzenine gecişle dijital donuşumun daha uygun olacağı fikrinin etkili olduğu ifade edilmişti.
ahmet-hakan-hurriyet-artik-sadece-internet-sitesi-uzerinden-devam-edecek-iddiasina-yanit-verdi-5ed3d1cbca59f.jpg

[h=3]DEMİROREN MEDYA DA İDDİALARA YANIT VERDİ[/h]Konuya ilişkin Demiroren Medya Grubu'ndan da bir acıklama yapıldı. Acıklamada şunlar ifade edildi:
Demiroren Medya Grubu ile ilgili olarak sosyal medya ve bazı mecralarda manipulasyon amaclı olarak yayınlanan haberler gerceği yansıtmamaktadır. Bu tip manipulasyon amaclı haberleri yapanlar hakkında SPK nezdinde suc duyurusunda bulunmak da dahil olmak uzere her turlu yasal yollara başvuracağımızı ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'na da gerekli KAP acıklamasını yapacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.