Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Samsunspor'a 2-1 mağlup oldu.Maç sonrası A Spor'da konuşan Okan Koç, Beşiktaşlı futbolcuları sert sözlerle eleştirdi.İşte Okan Koç'un görüşleri:SAHAYA KARAKTER KOYMALARI LAZIM!Okan Koç: "Futbolculardan sahaya karakter koymasını, mücadele etmesini bekleriz. Fakat bugün sahaya baktığımızda ne sahaya karakter koyabildiler ne mücadele ettiler ne de bireysel olarak ön plana çıkan bir oyuncu oldu.Hadi ilk 11'de sahaya çıkan oyuncularda bunlar yoktu yedek kulübesinden giren oyuncular bir şey yapar diyorsun onlarda da bir şey yok. Yedek kulübesi de sahadaki futbolcular gibiydi.Tamam kupa önemli ama daha çeyrek final maçına çıkacaksın. O maçlar kadar lig maçlarında da maçlarını kazanacaksın ki puanlar da kazanıp, oyun olarak da kazanıp camianı tatmin etmen gerekiyor.Hep olumsuz konuşmaktan da sıkıldık. İnşallah kupa maçında da iyi gider işler ama bugün Beşiktaş adına sezonun en kötü oyunlarından birini izledik."BEYNİ İSTİYOR AMA VÜCUDU GİTMİYOR!Okan Koç: “Takımda bir sürü kiralık oyuncu var. Kalmak istiyorsanız o sahada varınızı yoğunuzu ortaya koymanız gerekiyor. Sorumluluk almanız lazım.Cengiz Ünder kafa olarak futboldan uzaklaşmış. Cengiz artık futboldan kopmuş; futbol topu da ondan kopmuş. Bu kadar sorunlu olmasına rağmen bu kadar şans bulan bir oyuncuyu son zamanlarda çok az gördüm.Ne olursa olsun arkanda duran bir teknik direktör var. Teknik direktörünün de senin arkanda durması çok önemli bir detay ama sahada bakıyorsun, beyni istiyor ama vücudu gitmiyor.Hadi yaşı 30’ların ortasında olsa, tamam diyeceğim; kanat forvet olarak sürekli dinamik olamıyor diyeceğim ama sen daha 28 yaşındasın. Bunları yapabilecek bir yaştasın. Çok ideal bir yaşta olmasına rağmen bunları yapamıyorsun.”BENİ OYNATMA HOCAM DİYECEKSİNOkan Koç: “Kafan kupada mı? O zaman hocana gideceksin, ‘Bu maçta beni oynatma’ diyeceksin. Bu maçta da oynayabilecek, aç oyuncularla oynayacaksın. Veyahut da hoca, oyuncusunun kafasını tam veremediğini görüp onu bu maçta oynatmayacak.Cengiz ısrarından vazgeçsin hoca artık. Çünkü Cengiz senden de toptan da vazgeçmiş. Israr ediyorsun; olmuyor, olmuyor, olmuyor… Takım da camia da zarar görüyor, diğer oyuncular da zarar görüyor.Bunları söylerken boşa söylemiyorum. Bir yaşanmışlığım olduğu için söylüyorum. Ben de Sakaryaspor’a gittiğimde bitmiştim artık. Beyin olarak istiyordum ama ayaklarım artık gitmiyordu. Taraftarlar eski Okan Koç’u görmek istiyordu ama o Okan Koç geçmişte kalmıştı. Bunları hocanın görmesi lazım.”duhuliye.com