Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında karşılaştığı Antalyaspor'u 4-2 mağlup etti.Maç sonu Now Spor'da konuşan Veli Yiğit şunları söyledi:AGBADOU'NUN YEDEK KALMASININ NEDENİ..Veli Yiğit: ‘’Agbadou tedbirli olarak sevk edilmişti disiplin kuruluna, haliyle bir ceza alma ihtimali söz konusuydu, Beşiktaş'ta böyle bir durum olabilir diye Emirhan ve Djalo ikilisi ile taktiksel çalışmaları yapmış. O yüzden bu şekilde başlamayı Sergen hoca tercih etmiş. Agbadou'nun yedek kalmasının nedeni bu.''EL BILAL TOURE'NİN DÖNÜŞÜ ÖNEMLİVeli Yiğit: "Beşiktaş'ın son haftalarda Bilal Touré’den yoksun bir şekilde oynadığını belirtmek lazım. Bence çok önemli bir eksik. Hücum gücü anlamında Beşiktaş’ın şu anda Oh ile birlikte en yüksek... Orkun’u tabii ki bir maestro olarak değerlendirdiğim için direkt forvet oyuncusu gözüyle baktığımda en büyük güç Bilal Touré. Dönüşü çok önemli, bundan sonraki haftalarda kesin daha fazla göreceğiz."BEŞİKTAŞ'IN HÜCUM OYNAMASINI SEVİYORUMVeli Yiğit: "Hangi kadroyla çıksın, rakip kim olursa olsun hücum oynamasını seviyorum Beşiktaş'ın. Rakip ceza sahasını ısrarla zorlaması, girmek istemesi… Arkada açıklar veriyor ama bunu ikinci planda tutuyor. İlk olarak benim gol atmam gerekiyor, daha çok atmam lazım düşüncesi bir futbolsever olarak izleyenlere keyif veriyor."ORKUN MAÇI BİTİREN OYUNCU OLDUVeli Yiğit: "Orkun maçı bitiren oyuncu oldu bence. Çok klas bir vuruş yaptı maçın başında. Sağ ayağının dışıyla o vuruşu yapmak, kalecinin tahmin edebileceği bir şey değil."OH GELECEK SEZON…Veli Yiğit: "Oh'un gelecek sezon çok daha farklı olacağını düşünüyorum. Kendisine çok fazla servis yapılacağını düşünüyorum. Şampiyonluğa oynayan takımın santrforu Oh olabilir."EN AZ 5 NOKTA ATIŞI TRANSFER LAZIMVeli Yiğit: "Bence Beşiktaş’ın net bir stoper transferi yapması gerekiyor. Üst düzey, nokta atışı bir stoper şart. Bunun yanında sol bek transferi de olmalı. Orta saha ve kanat bölgelerine de takviye lazım. Hatta genel olarak bakınca, Beşiktaş’ın en az 5 nokta atışı ilk 11 oyuncusuna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum."EL BILAL TOURE'NİN TRANSFER EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUMVeli Yiğit: "El Bilal Toure, senin elini çok güçlendirecek bir oyuncu. Yeri geldiğinde santrfor, yeri geldiğinde skorer bir kanat oyuncusu olarak oynayabilir. Gerektiğinde de hamle yapabileceğin bir oyuncu… Bu yüzden ben makul bir bonservise çekebilirlerse El Bilal Toure’nin transfer edilmesi gerektiğini düşünüyorum."duhuliye.com