Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Afra Saracoğlu ilişkide ne aradığını acıkladı!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Uzun bir suredir oyuncu Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşayan Afra Saracoğlu, ilişkide aradığı en onemli şeyin ne olduğunu verdiği bir roportajda acıkladı. Oyuncu Afra Saracoğlu ile Mert Yazıcıoğlu’nun film setinde başlayan aşkları tam gaz devam ediyor.
Zaman zaman aşk pozlarını takipcileriyle paylaşan Saracoğlu, bu kez ilişkide aradığı en onemli şeyin ne olduğunu acıkladı.
afra-saracoglu-iliskide-ne-aradigini-acikladi-5f2a72a7e5918.jpg
“GUVEN YOKSA ASLA!”
ReTouch Mag dergisine konuşan 22 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:
“Benim icin guven yoksa bir ilişki yaşamak mumkun değil. Bu arkadaşlarım icin de gecerli. O yuzden bir şeyler paylaşabileceğim insanlarla aramda once guven duygusu oluşması gerekiyor.”
afra-saracoglu-iliskide-ne-aradigini-acikladi-5f2a72a83c387.jpg
MUKEMMELİYETCİ OLMAKTAN YAKINDI
Kendisinde sevmediği bir ozelliği olarak mukemmeliyetci olmasını belirten Afra Saracoğlu, şu ifadeleri kullandı:
“Bu ozelliğimi hem cok seviyorum hem de cok yoruluyorum. Bazen duşunmekten başıma ağrılar giriyor neden daha iyisi olmadı diye. Ama duşununce her zaman daha iyisi tabiiki de var. Her şey kusursuz olacak diye bir kural yok. Biraz rahat olmak sakin durmak lazım”