Magazin Editor
Magazin Habercisi
A Spor’da konuşan Okan Koç, Alanyaspor-Beşiktaş karşılaşmasının ardından hakem yönetimi ve MHK ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.Koç, karşılaşmanın hakemi Adnan Deniz Kayatepe hakkında çok sert ifadeler kullanırken, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’na da seslendi.Okan Koç, sözlerine şöyle başladı:“Kimse müdahale etmiyor. Adnan Deniz Kayatepe dediğin adam zaten Beşiktaş düşmanı. Net bir şekilde söylüyorum bunu, abi. Biz burada söyleyebilecek cesarete, karaktere, yüreğe sahibiz, sevgili Ferhat Gündoğdu. İnşallah siz de o yüreğe sahipsinizdir. İnşallah bu hakemleri de o yürekteki insanlar gibi yapar, eğitir; sahada adaletli bir lig olur.”Beşiktaş taraftarının son yıllarda yaşadığı sıkıntılara da değinen Koç, taraftarın olası tepkisine dikkat çekti:“20 milyon taraftarın artık patlaması çok farklı bir reaksiyon gösterir. 5 senedir insanlar güzel futbola, hedefe giden bir takıma hasret. Sen bunun önüne geçmeye çalışırsan, farklı bir reaksiyon görürsün... 20 milyon taraftarı var abi Beşiktaş’ın. Bak, ben o taraftarları, o tribünleri, o insanları çok iyi biliyorum, görüyorum. Çok güçlü bir camiadır Beşiktaş.”Beşiktaş camiasının olası bir tepki halinde sürecin farklı bir noktaya taşınabileceğini savunan Okan Koç, sözlerini şöyle sürdürdü:“Eğer Beşiktaş camiası bir ayağa kalkıp farklı bir reaksiyon gösterirse, konu farklı yerlere gider... Allah göstermesin, taraftarlar, camia ne diyor, biliyor musun? ‘Bize operasyon mu çekiliyor?’ diyor. İyi giderken diyor, daha önceki yıllarda yapılan aynı şekilde operasyon bize yapılacak gibi bu sene tedirginliği yaşıyor. Ama müsaade etmez.”Koç, Beşiktaş taraftarının mevcut süreçte gösterebileceği tepkinin boyutuna da dikkat çekerek açıklamasını tamamladı:“Bak, samimi söylüyorum, şu anda çok farklı bir boyutta taraftar. İnanılmaz derecede reaksiyon ve tepki gösterirler.”Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026