Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş, Kasımpaşa'yı Oh ve Orkun Kökçü'nün golleriyle 2-1 mağlup etti.Nihat Kahveci maç sonu Kontraspor'da müsabakayı değerlendirdi.HER HAFTA DAHA GÜZELİNİ YA ATIYOR YA ATTIRIYORNihat Kahveci: Herhalde kaptan Orkun Kökçü diyor ki; 'Bugün Dünya Beşiktaşlılar Günü. Ben; bir şeyler yapmalıyım, güzel asist yapmalıyım yaptım, çok şık bir gol daha atmalıyım attım...' BEŞİKTAŞ'IN SÜREKLİ ÖNE GİTME İSTEĞİ ÖNEMLİNihat Kahveci: ‘’Beşiktaş 6 maçlık periyotta; Galatasaray maçını bir kenara koyuyorum, ön tarafa gitme isteği iyi, rakip kaleye çabuk gitme isteği iyi, şut atma isteği iyi, zaten birbirinden güzel goller de geliyor.''BEŞİKTAŞ TRANSFERLERLE KABUK DEĞİŞTİRDİNihat Kahveci: ‘’İş o gün başladı Beşiktaş'ta; transferler geldi, bambaşka bir kadro ve o günden bugüne gelinen süreç başarılı Beşiktaş'ta.''KAPTAN ORKUN BAYRAM HEDİYESİ VERDİNihat Kahveci: ‘’Bu aralara galibiyetle, moralli girmek önemlidir. Orkun Kökçü de bayram hediyesi olarak 'Ey Beşiktaşlı taraftarlar, ben Beşiktaş Kaptanı, size güzel bir asist ve sezonun en güzel gollerinden birini veriyorum' dedi.''duhuliye.comHABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..