Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adele’den carpıcı paylaşım: Hayatımı değiştirdi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Dunyaca unlu İngiliz şarkıcı Adele, sosyal medya hesabından hayranlarına seslendi. Hayatını değiştiren kitabı paylaşan şarkıcı, "Herkes bu kitabı okusun" dedi. Verdiği kilolarla kendini adeta baştan yaratan dunyaca unlu İngiliz şarkıcı Adele, kendisine ilham veren bir kitabı hayranlarıyla paylaştı.
32 yaşındaki şarkıcı, Glennon Doyle'un ‘Untamed-Stop Pleasing, Start Living’ (Yabani-Memnun Etmeyi Bırakın, Yaşamaya Başlayın) kitabını okuduktan sonra hayatının değiştiğini soyledi.
adele-den-carpici-paylasim-hayatimi-degistirdi-5f3f684f5faae.jpg
Adele’in okuduğu kitabın kapağı.

Adele, kitabın kapağını paylaştığı fotoğrafın altına şu notu duştu:
“Eğer hazırsanız, bu kitap beyninizi sarsacak ve ruhunuza cığlık attıracak. Bu kitabı okuduktan sonra kendim icin cok hazırım! Sanki ilk kez vucuduma girmişim gibi. Hayata tutunmak icin herkes bunu yapsın, okusun, yaşasın, deneyimlesin.
adele-den-carpici-paylasim-hayatimi-degistirdi-5f3f684fb3631.jpg
Adele – Instagram.

Sadece kendi neşemden, mutluluğumdan ve ozgurluğumden sorumlu olduğumu bilmiyordum! Ozgurleşmemizin etrafımızdakileri de ozgurleştireceğini kim biliyordu? Cunku ben bilmiyordum!! Tıpkı bir Disney karakteri gibi stresli, dağınık, kafası karışık ve kendimizi duşunmememiz gerektiğini sanıyordum.”