Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

ADALI’NIN SON 7 GÜNÜ..

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş’ta olağanüstü seçimli genel kurul öncesindeki başkan adaylığı süreci tamamlanırken gözler Serdal Adalı’nın oluşturacağı yeni yönetim kuruluna çevrildi.Divan Başkanlık Kurulu tarafından yapılan açıklamada, gerekli imza sayısına ulaşan Serdal Adalı’nın seçime tek başkan adayı olarak gireceği duyuruldu. Adalı, başkan adaylığı başvuru dilekçesiyle birlikte geçici yönetim kurulu listesini de Divan Başkanlık Kurulu’na teslim etti.KESİN LİSTE İÇİN SON TARİH 30 EYLÜLSerdal Adalı’nın kesin yönetim kurulu listesini 30 Eylül Çarşamba günü Divan Başkanlık Kurulu’na sunması gerekiyor.Böylece Adalı’nın mevcut yönetimden hangi isimlerle yola devam edeceği, kimlerle yollarını ayıracağı ve yeni dönemde yönetime hangi isimleri dahil edeceği bir hafta içerisinde kesinlik kazanacak.Başkanlık için başka bir adayın çıkmaması nedeniyle Beşiktaş’taki seçim gündeminin merkezinde yarıştan çok Adalı’nın oluşturacağı yeni yönetim kurulu bulunuyor.DAHA GÜÇLÜ BİR YÖNETİM HEDEFLİYORSerdal Adalı, olağanüstü seçim kararının ardından mevcut yönetim kurulunda değişiklik yapacağını ve mali, idari ve kurumsal açıdan daha güçlü bir ekiple yola devam etmek istediğini açıklamıştı.Adalı’nın özellikle kulübün ekonomik projelerini hızlandırabilecek, yeni kaynak oluşturabilecek ve farklı çalışma alanlarında sorumluluk üstlenebilecek isimleri listesine dahil etmek istediği belirtiliyor.Yeni yönetimde görev dağılımının daha net yapılması ve kulübün önemli projelerinin doğrudan alanında uzman yöneticilere teslim edilmesi hedefleniyor.KİMLER KALACAK, KİMLER GİDECEK?Beşiktaş camiasında en fazla merak edilen konu, mevcut yönetim kurulunda yaşanacak değişimin boyutu oldu.Adalı’nın bazı yöneticilerle çalışmayı sürdüreceği, bazı isimlerin yerine ise yeni yöneticileri listesine dahil edeceği ifade ediliyor. Ancak kesin liste teslim edilmeden yönetim kurulunun son hâline ilişkin resmî bir açıklama yapılmadı.Bu nedenle 30 Eylül’e kadar yapılacak görüşmeler, yeni dönemin idari yapılanması açısından belirleyici olacak.SEÇİM 4 EKİM’DEOlağanüstü seçimli genel kurulun ilk toplantısı 27 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek. İlk toplantıda yeterli çoğunluğun sağlanamaması hâlinde kongre, 4 Ekim Pazar günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak.Serdal Adalı’nın seçime tek aday olarak girecek olması nedeniyle genel kurul, aynı zamanda yeni yönetim kurulunun camiaya sunulacağı ve güvenoyu isteyeceği toplantı niteliği taşıyacak.Beşiktaş’ta artık bütün gözler 30 Eylül’e çevrildi. Serdal Adalı’nın önünde, daha güçlü olacağını açıkladığı yeni yönetim kuruluna son şeklini vermek için yedi gün bulunuyor.Kaynak: duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026