Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adalı'dan flaş kaleci açıklaması!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
HT Spor'da konuşan Serdal Adalı, Beşiktaş'ın kaleci transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.İşte Serdal Adalı'nın açıklamaları:ERSİN KALSA DA GİTSE DE BİR KALECİ ALACAĞIZ!Serdal Adalı: "Ersin Destanoğlu ile henüz görüşmedik. İkinci yarı performansından memnunum. Kötü oynadığında çok eleştirildi. Bu çocuğun önünü kapattım, vicdan yapıyorum. Devre arası gitmesine izin vermedim, o da kaldı.Çok eleştiriler oldu. Ondan önce de teklifler gelmişti ama gitmeyeceğini söylemişti ve yine kaldı. Takımın en düşük maaş alanlarından biri.Bu sefer ‘kal’ demeyeceğim, kalmak isterse yarın sözleşme imzalayabiliriz. Ancak bir kaleci alacağız. Yani Ersin kalsa da almayı düşünüyoruz.Devre arası 17 kaleci ile görüşmedik. 15’i ile siz kafanızda görüştünüz. 3 kaleci ile görüştük ama olmadı, kısmet de olmadı. Sergen Hoca da bu ekiple idare edebileceğini söyledi. Ben de başkan olarak risk almak istemedim. Allah esirgesin, Ersin’e bir şey olsa kalecimiz olmayacak mı? Rakiplerde görüyoruz, ‘Hocamız istemedi, almadık’ deniyor. Devis Vásquez’i Roma’dan aldık. Yeni sezon için kaleci planımız var."duhuliye.com