Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adalı'dan flaş El Bilal Toure açıklaması!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
HT Spor'da konuşan Serdal Adalı, Sergen hocanın da kendisinin de El Bilal Toure'den memnun olduğunu belirtti.İşte Serdal Adalı'nın açıklamaları:DEVRE ARASI EL BILAL TOURE İÇİN KULÜBÜYLE GÖRÜŞTÜK!Serdal Adalı: "El Bilal Touré, geçtiğimiz transfer sezonunda en fazla uğraştığım, emek verdiğim ve en fazla para verdiğimiz kiralık oyunculardan biri. Çok isteyerek aldık. Bana göre hem yaşı, futbolu hem de karakteri itibarıyla Beşiktaş JK için gerekli bir futbolcu.Bir takım sakatlıklar yaşadı, biraz geride kaldı. Onunla da sohbet ediyoruz. Düzgün bir çocuk. “Ben kalmak istiyorum” dedi.Hedefimiz kupayı almak. Ondan sonra da gidip kulübünün başkanlarıyla görüşeceğim. Biraz sıkıntılı başkanları var. Devre arasında da sohbet oldu. “Görüşelim, bu işi bitirelim” dedik. Devre arasında da “Gelecek mi, kalacak mı?” konusu vardı. Tesadüf mü bilmiyorum, 1-2 hafta sonra sakatlandı.Benim de, hocanın da istediği bir futbolcu. Başkanları ile tanıdık arkadaşlarımız çıktı, hallederiz diye konuştuk. Her transfer zor. Kalmasını arzu ediyoruz."duhuliye.com