Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adalı, Nike anlaşmasının detaylarını açıkladı!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
HT Spor'da yayınlanan programda açıklamalarda bulunan Serdal Adalı, Beşiktaş'ın yeni sezondaki forma tedarik sponsorluğu hakkında açıklamalarda bulundu.NIKE'DAN SENELİK 2.6 MİLYON DOLAR KAZANACAĞIZSerdal Adalı: “Nike ile olan anlaşmadan senelik 2.6 milyon Dolar civarı bir para alacağız. Bir öncelik anlaşma 850 bin Euro’ydu. Bu sadece çıplak bir gelir. Senede 2.5 milyon Euro’luk bir maliyet var. Adidas kontratında bu cebimizden çıkıyordu. Artık bu bizden çıkmayacak.”700 BİN FORMA SATARSAK 7 MİLYON DEĞİL 8,5 MİLYON KAZANIRIZSerdal Adalı: "Rakip takımın rakamları ile kıyaslanıyor... Rakamlar doğru ama 700 bin forma garantisi vermiş! Ben nasıl vereceğim bu garantiyi? Geçtiğimiz sene 230 bin!Ben de 700 bin forma garantisi versem, rakipten daha çok gelirim olur. Bizim 250 bin garantimiz var. 700 bin garanti edersek, %30 fazla alırdık.700 bin forma satamazlarsa, bizim rakamlarımıza yaklaşırlar. Ben de veririm forma garantisi. Yapamadığımız zaman ne olacak? O günün alkışı güzel! O işlerde biz yokuz!250 bin forma satışının üzerine çıkarsak, gelirimiz artacak. O da var.700 bin formanın üzerinde satarsak biz, 7 milyon Euro değil; 8,5 milyon Euro alırız. Bunu herkes bilsin."duhuliye.com