Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş Kulübü'nün olağan idari ve mali genel kurulu, Haliç Kongre Merkezi Haliç Blok Oditoryumu'nda başladı. Kongrede siyah-beyazlı kulübün 1 Haziran 2025-31 Mayıs 2026 tarihleri arasındaki dönemi idari ve mali yönden ibraya sunulacak.Genel kurulda ayrıca 1 Haziran 2026-31 Mayıs 2027 mali yılı konsolide bütçesi görüşülerek oylanacak.Haliç Kongre Merkezi Haliç Blok Oditoryumu'ndaki genel kurulda divan başkanlığına Özkan Burak Özmen seçildi.Beşiktaş Kulübü'nün Genel Sekreteri Uğur Fora, Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nda konuşma yapıyor.Başkan Serdal Adalı, Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı’nda konuşma yapıyor.Serdal Adalı: “LİDERLİK KOLTUĞUNA OTURMUŞ OLABİLİRDİK”UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara muhteşem bir başlangıç yaptık. Ligde liderlik koltuğuna oturmuş bir Beşiktaş'ın başkanı olarak karşınızda olabilirdik. - Alanyaspor ve Amed maçlarında hakem kararlarını gördük. Verdikleri kararlarla lider olmamamıza sebep olanların, şuan nerede ve ne durumda olduklarını görüyoruz. - Beşiktaş bu futbolla hak ettiği yerde olacak ve liderlik koltuğuna oturacak! - Beşiktaş, bu ligin en iyi futbol oynayan takımıdır. Ligin en iyi takımını kurarak karşınıza çıkmış bulunuyoruz.“SOKAKTA ŞAMPİYONLUK UMUDUNU GÖRÜYORUM”Sokakta şampiyonluk umudunu görüyorum. Beşiktaş formalı çocukları görüyorum... Tribünde kenetlenmeyi görüyorum. Dünyaya nam salan Beşiktaş tribünlerini yeniden görüyorum. Bunlar Beşiktaş'ın güzel günler göreceğinin işaretidir.“TARİH BEŞİKTAŞ'I BİR KEZ DAHA HAKLI ÇIKARDI”Hakem hataları nedeniyle karşınıza lider olarak çıkamadık. "Beşiktaş'ın hakkını yedirmeyin" serzenişlerini camiadan çok duyduk. - Geldiğimizden beri MHK'yi işaret eden bizdik! Ferhat Gündoğdu ismini zikreden bizdik! Kendisi olduğu sürece Türk futbolunun bir adım bile ileri gidemeyeceğini söyledik. - Tarih Beşiktaş'ı bir kez daha haklı çıkardı! - Beşiktaş'ın hakkını yemenin, Beşiktaş'ı durdurmaya çalışmanın bir bedeli nihayet oldu! - Bu gelişmeler sonrası yeni bir dönem olacak. Yeni dönem Türk futboluna hayırlı olsun. - Biz ayrıcalık değil, adalet istiyoruz! Sahada hak edenin kazanmasını istiyoruz. - Adalet olduğunda, Beşiktaş'ın şampiyon olacağına inanıyoruz.“KADRO YAPIMIZ İSTEDİĞİMİZ SEVİYEYE GELDİ”Kadro yapımız istediğimiz seviyeye geldi. Bundan sonra üzerine para vererek "Yeter ki git" diyeceğimiz oyunumuz kalmadı. - Beşiktaş bugün dünyanın en büyük kulüplerinde oynayabilecek oyunlarına sahip... - Kadro değerimizi kısa sürede daha da yüksek seviyelere çıkaracağız. - Doğru zamanlarda, doğru oyuncu satışları yaparak kendi gelirini yaratan bir takım olacağız. - Beşiktaş artık Türkiye'de olmayan bir vizyon ile yönetilecek. - Beşiktaş'ımıza 1,5 yılda 82,2 Milyon € bonservis bedeli kazandırdık. Aldığımız oyuncular çok daha büyük bonservis bedeli kazanmamızı sağlayacak. - Beşiktaş ülke tarihinde rekor kırarak, 17 oyuncusunu milli takımlara göndererek bir kulüp oldu. - Beşiktaş, Avrupa'nın köklü takımlarından Marsilya'yı iyi futbolla yenerek dünya futbolunda yerini yeniden kazanacağı bir döneme başlamıştır.“BASKETBOLDA EKSİKLERİMİZ VAR”Basketbolda eksiklerimiz var. En kısa sürede transferleri tamamlayacağız. Beşiktaş'ımıza yakışan isim sponsorunu da açıklayacağız.“Geride kalan 1,5 yılda 466 milyon euro ödedik”Geride kalan 1,5 yılda 466 Milyon € ödedik! - Yani her gün 1 Milyon € ödeme yaptık! Her gün 55 Milyon TL ödediğinizi düşünün... 1,5 yıl boyunca her gün bunu yaşadık. Çok şükür bu yükün üstesinden geldik. - Şikayet etmek için anlatmıyorum. Nereden nereye geldiğimiz doğru anlaşılsın istiyorum.Banka borçlarımızı 53 Milyon dolara indirdik. Yıllık 50 milyon dolar olan faizi, 5 milyon dolara indirdik. - Beşiktaş tarihinin en büyük borç ödemesini yaptık. - Beşiktaş, Dikilitaş Projesi'nden 8,5 Milyar TL gelir elde edecek. Gelecekte kur farkı olursa, rakam artacak. - Elde edeceğimiz gelirlerin bir kısmını, 53 Milyon €'luk banka borçlarında kullanacağız. - 5 yıl içinde banka borçlarımız bitecek. - Dikilitaş'tan gelecek para ile yeni arsa alarak, yeni gayrimenkul projesi yapmak istiyoruz. Buradan gelecek para kadro, alt yapı ve tesisleşme için kullanılacak. Mali yapı bağımsız hale gelecek.Şişli'de öğrenci yurdu yapacağız. İlklerin kulübü Beşiktaş olarak, diğer kulüplere öncülük edeceğiz.Forma sponsorumuzla ilgili yaşanan olaylar hepimizin malumu... Bana da çok sayıda telefon ve mesaj geliyor. Söz konusu şirket TMSF'ye devredildi. En kısa sürede onlarla oturup, nasıl bir yol izleyeceğimize karar vereceğiz.Serdal Adalı:Türkiye'nin en büyük, en güçlü, en köklü camiası Beşiktaş'tır. Bu gücümüzü toplayıp, sahalarda, salonlarda, tribünlerde gösterme zamanıdır.Kongre Üyeleri: Çocuklar inanın, inanın çocuklar…Serdal Adalı: Artık karanlık günler geride kaldı. İnşallah tribünlerde söylediğimiz gibi güzel günler göreceğiz.Kongre Üyeleri: Oley oley Serdal Adalı... Beşiktaş'ın Başkanı Serdal Adalı...Beşiktaş Kulübünün Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda bazı kongre üyelerinin ihracı için yapılan oylamaların sonuçları belli oldu.Yapılan oylamalar sonucunda Yiğit Yurteri, Cem Muharrem Akçay ve Hürser Tekinoktay'ın Beşiktaş Kongre Üyeliğinden ihraç edildiği belirtildi.Aker Çıtak hakkında yapılan oylamada ise ihraç kararı çıkmadı.Beşiktaş Kulübü'nün Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu'nda başkan Serdal Adalı'nın ibrası oylamaya sunuldu.Yapılan oylama sonucunda Serdal Adalı ibra edildi.Genel Kurul'da ayrıca söz konusu dönemde görev alan Beşiktaş Yönetim Kurulu, idari ve mali bakımlardan oy çokluğuyla ibra edildi.Duhuliye.com