[FORUM BAŞLIK]: Yine Acun Farkı! İngiliz Taraftarları Türkiye'de Ağırlıyor, Peki Ama Neden? Dedikodular Başlasın!
Arkadaşlar, merhaba! Yine gündeme bomba gibi düşen, arkasında bir dolu soru işareti ve tabii ki "Acun farkı" barındıran bir haberle karşınızdayız. Malumunuz, Acun Ilıcalı'nın projeleri, yatırımları ve hamleleri hepimizin dilinde. Bu seferki konu ise geçen seneden de aşina olduğumuz bir güzellik: Tam 200 İngiliz taraftarı Antalya'da ağırlayacak olması! Hem de bu sene yeniden! Ekranda görmeye alışkın olduğumuz Acun abi, şimdi de uluslararası bir misafirperverlik abidesi olarak karşımızda. Taraftarların tüm masrafları karşılanacak, rüya gibi bir tatil onları bekliyor. Ama gelin kabul edelim, Acun Ilıcalı gibi bir iş insanının attığı her adımın altında birden fazla anlam yatar. Sizce bu sadece bir "jest" mi, yoksa arkasında bambaşka planlar mı var?
Geçen seneki organizasyonun ne kadar başarılı olduğunu, İngiliz medyasında bile geniş yer bulduğunu hatırlayanlar olacaktır. Acun Ilıcalı, sadece kendi markasını değil, resmen Türkiye'nin de tanıtım elçiliğini üstleniyor gibi. 200 İngiliz taraftarın ülkemizde geçireceği unutulmaz günler, sosyal medyada yapacakları paylaşımlar, döndüklerinde arkadaşlarına anlatacakları anılar... Bu, milyar dolarlık reklam kampanyalarından bile daha etkili olabilir, ne dersiniz? Ama işin magazin ve dedikodu kısmı burada başlıyor: Bu kadar büyük bir organizasyon, bu kadar ince düşünülmüş bir jest, sadece "gönül işi" mi? Yoksa Exxen'in uluslararası açılımı, İngiltere'deki futbol kulübü Hull City ile ilgili yeni bir hamle, ya da yepyeni bir spor/eğlence projesinin temelleri mi atılıyor? Acun'un her zaman birkaç adım önde düşündüğünü biliyoruz. Belki de bu 200 taraftar, gelecekteki büyük bir projenin ilk adımları, potansiyel müşteri kitlesi ya da gönüllü marka elçileri olacaklardır.
Şimdi top sizde sevgili forumdaşlar! Acun Ilıcalı'nın bu devasa hamlesini nasıl yorumluyorsunuz? Sizce bu sadece ülkeye ve spora olan sevgisinin bir göstergesi mi, yoksa işin içinde "Acun Ilıcalı" imzalı, çok daha büyük bir strateji mi var? Hatta ve hatta, bu taraftarların arasında bir sonraki Survivor'ın İngiliz yarışmacıları falan mı gizli? Kafanızdaki tüm senaryoları ve dedikoduları bizimle paylaşın. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!