Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acun Ilıcalı icin bu sene kazandığı Altın Kelebek odulunun bir farkı var

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
acun-ilicali-icin-bu-sene-kazandigi-altin-kelebek-odulunun-bir-farki-var-5f032a94b0a34.jpg
TelevizyonGazetesi.com / Detay – 46. Pantene Altın Kelebek Odulleri, gecikmeli de olsa sahiplerini buldu. Şubat ayında yapılması planlanan odul toreni İdlib’de şehit olan askerlerimizin acısı nedeniyle iptal edilmişti. Cağla Şıkel ile Cem Davran’ın sunumuyla farklı bir formatta yayınlanan odul toreni bircok unlu ismin katılımı ile yapıldı ve kazananlar da belli oldu.
Acun Ilıcalı, tv8’in bu yıl adeta şahlanan Survivor yarışması ile “En İyi Erkek Sunucu” odulunun sahibi oldu.
Ilıcalı, “Kelebek okurları tarafından bu odule layık gorulduğum icin cok mutluyum. Bu yıllardır yaşadığım bir duygu ama bu sene daha farklı duygular icerisindeyim” diye konuştu.
Bunun sebebini de kısa roportajında anlatan Acun Ilıcalı, “Yıllarca ben gittim odul aldım. Bu sene Altın Kelebek uctu ve benim yanıma geldi. Bu kelebeğin bir ayrıcalığı, farkı olacak” diye konuştu.