Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acun Ilıcalı, "Ersin Korkut'a Kurtceyi yasakladı" iddialarına yanıt verdi: Bunlar vat

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Acun Ilıcalı, Cuneyt Ozdemir'in YouTube kanalında canlı yayın konuğu oldu. Kendisi hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Ilıcalı "Survivor'da Ersin Korkut'a Kurtceyi yasakladı" iddiasına da yanıt verdi.
[h=3]"VİCDANSIZLAR, VATAN HAİNLERİ"[/h]Kendisinin hayatı boyunca dil, din ve ırk konularında ayrımcılık yapmadığını ifade eden Ilıcalı, "Benim boyle bir problemim yok ama bence problemi olanlar var. Hayatımız boyunca bizi birbirimize duşurmek icin art niyetliler hep bir provokasyon yaptı. Bu da işte bu konuda bir provokasyon. Ancak vicdansızların, vatan hainlerinin aslında yapacağı provokasyonlar bunlar" dedi.
[h=3]"MONTAJDA GORDUĞUM GORUNTU BU"[/h]Survivor'da yarışmacı olan oyuncu Ersin Korkut'un annesi ile yaptığı goruşmede Turkce konuşması uzerine programında Kurtceye izin vermediği iddia edilen Ilıcalı, O Ses Turkiye'de Hayri Kasac isimli yarışmacının Kurtce bir ninni soylemek icin izin istediğini hatırlatarak, şunları soyledi: "Oyle komik bir şey yaşıyoruz ki yarışmacı arkadaşımız 'Kurtce soyleyebilir miyim?' demiş ben 'evet' demişim. 'Acun Kurtce soylenmesine karşı' diye bir şeyler donuyor. Yok Ersin annesi ile goruşurken... Ben Ersin'in annesi ile ne konuştum ne goruştum. Montajda gorduğum bir goruntu bu. Bununla ilgili kadıncağıza en ufak bir şeyde bulunmadık."
[h=3]"HAYATIM BOYUNCA DİN, DİL VE IRK AYRIMI HİCBİR ZAMAN OLMADI"[/h]Kendisine yonelik zaman zaman medya organları tarafından saldırı yapıldığını iddia eden Ilıcalı," Ben buna cok alışık bir insanım. Cunku kariyer basamaklarında saldırıya uğradığım cokca olmuştur. Buyuk basın organları da bana zamanında saldırıda bulundu ama Allah'a şukur halkla arama kimse giremedi. Benim hayatım boyunca din, dil ve ırk ayrımı hicbir zaman olmadı. Bu calıştırdığım, dost olduğum, beraber olduğum insan da olmadı" ifadelerini kullandı.
acun-ilicali-ersin-korkut-a-kurtceyi-yasakladi-iddialarina-yanit-verdi-bunlar-vatan-hainlerinin-yapacagi-provokasyonlar-5ed5508bcebc1.jpg