Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Acun Ilıcalı, anneliğini cok beğendiği Şeyma Subaşı'nı ove ove bitiremedi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Survivor 2020'nin cekimleri icin gittiği Dominik Cumhuriyet'inde salgın nedeniyle mahsur kalan Acun Ilıcalı, dun akşam hakkında merak edilen sorulara yanıt vermek icin Cuneyt Ozdemir'in YouTube kanalında yayınlanan canlı yayına konuk oldu.
[h=3]"MELİSA İLE 3 AYDIR BİRLİKTEYİZ VE İYİ ANLAŞTIK"[/h]Samimi acıklamalarda bulunan Ilıcalı, salgın nedeniyle annesinin yanına gidemediği icin Dominik'te olan kızı Melisa'dan bahsederken Şeyma Subaşı'na da ovgu yağdırdı. Şeyma'nın bu uzak kaldıkları sureci guzel yonettiğini soyleyen Ilıcalı, acıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bu sureci Melisa ile geciriyoruz ama benim 3 kızım da Turkiye'de. Melisa ile baş başa kalıp onun keyfini cıkarmak bambaşka. Zaman bizim icin cok onemli ama biz o zamanı bulamıyorduk. Neredeyse 3 aydır Melisa'yla birlikteyiz ve iyi anlaştık. Bir annenin kızından ayrı kalması cok zor bir surec. Burada Şeyma cok anlayışlı davrandı, beraber aldığımız bir karardı. Melisa burada daha mutlu olacaktı. Butun evlatlarım değerli ama Melisa daha kucuk olduğu icin daha bir ozen istiyor.
acun-ilicali-anneligini-cok-begendigi-seyma-subasi-ni-ove-ove-bitiremedi-5ed3d2575fd06.jpg

[h=3]"ŞEYMA COK İYİ BİR ANNE"[/h]"Melisa'nın bu enerjisini ve neşesini Şeyma'dan aldığını duşunuyorum. Şeyma'nın cok iyi bir anne; cocuğuna bağlı, tutkulu olduğunu duşunuyorum. Her dakika FaceTime'dan bağlanarak konuşuyorlar. Biz ayrılmış olabiliriz ama burada muhim olan o cocuğun geleceği ve mutluluğu. İkimizde bu ozeni gosteriyoruz. O konuda da Şeyma'nın hakkını hic yemem. Melisa'ya olan ilgisi ve verdiği enerji Melisa uzerinde olumlu bir etki yarattı. Bence mutlu bir evlat yetiştiriyoruz. İkimizinde bu konuda cabası buyuk. "
acun-ilicali-anneligini-cok-begendigi-seyma-subasi-ni-ove-ove-bitiremedi-5ed3d2576ba2e.jpg