“Kızılcık Şerbeti” dizisinde Işıl karakterine hayat veren Ece İrtem’in 15 Haziran’da Kadıköy’deki evinde hayatını kaybetmesi, ailesini yasa boğdu. İrtem’in anne ve babası, kızlarının ardından ilk kez konuşarak son günlerine dair çarpıcı detayları anlattı.
Emekli savcı Vural İrtem, kızının ölümünden bir gün önce kendisine “Biliyor musun, sen ölmeyeceksin. Beni toprağa sen koyacaksın” dediğini aktardı. Kızının sözleri karşısında şaşkına döndüğünü belirten baba İrtem, “Çıldırdım. Kızım ne diyorsun, bilmediğimiz bir şeyler mi var?” dedi.
Anne Nuriye İrtem ise kızının kendisine “Anne, ben öldüğümde sen bu evde mutlu yaşar mısın?” diye sorduğunu anlattı. İrtem, kızına “Saçmalama Ece, bu ev seninle çok güzel. Sen olmadan bu evi ne yapacağım?” diye karşılık verdiğini belirterek, “Demek ki içine doğmuş bir şeyler” ifadelerini kullandı.
Ani vefatıyla sanat dünyasını ve sevenlerini yasa boğan Ece İrtem, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreni sırasında İrtem’in annesinin ayakta durmakta zorlandığı görüldü.
(magazindeizmir) https://t.co/l7xf4CWII9
— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) June 17, 2026
Emekli savcı Vural İrtem, kızının ölümünden bir gün önce kendisine “Biliyor musun, sen ölmeyeceksin. Beni toprağa sen koyacaksın” dediğini aktardı. Kızının sözleri karşısında şaşkına döndüğünü belirten baba İrtem, “Çıldırdım. Kızım ne diyorsun, bilmediğimiz bir şeyler mi var?” dedi.
Ece İrtem’in babası Vural İrtem, kızının ölümünden bir gün önce kendisine söylediği sözleri paylaştı. İrtem, kızının kendisine “Biliyor musun, sen ölmeyeceksin. Beni toprağa sen koyacaksın” dediğini belirtti.
Kızının sözleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığını anlatan Vural İrtem, “Çıldırdım. ‘Kızım, ne diyorsun? Bilmediğimiz bir şeyler mi var?’ dedim” ifadelerini kullandı.
— Magazin Burada (@Magazin_Buradaa) October 7, 2026
Anne Nuriye İrtem ise kızının kendisine “Anne, ben öldüğümde sen bu evde mutlu yaşar mısın?” diye sorduğunu anlattı. İrtem, kızına “Saçmalama Ece, bu ev seninle çok güzel. Sen olmadan bu evi ne yapacağım?” diye karşılık verdiğini belirterek, “Demek ki içine doğmuş bir şeyler” ifadelerini kullandı.