Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ABD’li yıldız Mariah Carey, Turk şarkıcı Harun Surek’in eserine talip oldu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
17,267
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Son gunlerde dunya genelinde Youtube'da en cok cover yapılan şarkılar arasına giren ve 500 milyondan fazla kullanıcı tarafından dinlenen eserin her gun yeni coverleri hazırlanıp video paylaşım sitesine yukleniyor. Gunden gune daha da populer hale gelen, Şarkıcı Harun Surek'in “Unuturum Elbet” isimli eseri ABD'li unlu şarkıcı Mariah Carey'in yeni albumunde İngilizce versiyonuyla yer alabilir.
abd-li-yildiz-mariah-carey-turk-sarkici-harun-surek-in-eserine-talip-oldu-5f03351477867.jpg

Turkiye'den bir eser ikinci defa Youtube genelinde bu kadar izlenmeye ulaştı. Şarkıcı Harun Surek'in sozlerini yazıp ve bestelediği şarkıyı Turkiye'de ilk kez Rafet El Roman seslendirmişti. Şarkı son gunlerde o kadar populer hale geldi ki, ozellikle ABD, Avrupa ve Ortadoğu'da “Unuturum Elbet” adlı şarkı ile ilgili Youtube'de her gun yeni bir cover yayınlanıyor.
ABD'li unlu şarkıcı Mariah Carey de şarkıyı istiyor
Dunyaca unlu ABD'li şarkıcı Mariah Carey “Unuturum Elbet” adlı eserden o kadar etkilendi ki, şarkının kesinlikle yeni albumunde yer alması icin Turk yapımcılarla irtibata gecti. Yeni albumunde şarkının İngilizce versiyonunu yorumlayacağı oğrenilen Carey'in bu şarkıyı favorileri arasına alacağı da oğrenildi.
“Unuturum Elbet” adlı eserin sahibi Şarkıcı Harun Surek, bu eserinin bir gun gelip de dunyaya mal olacağını hic duşunmediğini, bu durumdan fazlasıyla memnun olduğunu ifade etti. Şarkıya gelen yorumlara da dikkat ceken Surek, “Dunyanın dort biryanından gelen yorumları okudukca cok mutlu oluyorum. ‘Şarkının once tınısını beğenmiştim, ardından sozlerdeki harikuladeliği fark ettim' şeklinde yapılan yorumlar beni fazlasıyla motive ediyor. Yeni projelerimiz icin daha da zevkle calışıyorum” ifadelerini kullandı.