Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ABD’den donen Işıl Recber’den skandal savunma

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Eski milli futbolcu Ruştu Recber'in eşi Işıl Recber, bundan 13 gun once ABD'ye gitti. Donduğunde 14 gun evde kalma kuralına uymadı ve dışarı cıktı. Yaptığı savunma ise "Pes doğrusu" dedirtti. ABD’den donen ve 14 gun boyunca evde kalma kuralını hice sayarak, Etiler’deki guzellik merkezine giden, sosyal hayata karışan Işıl Recber, 2. Sayfa’ya katıldı.
ABD’den dondukten sonra neden 14 gun boyunca evinde beklemediği sorulan Recber, “Burası benim kendi sağlık kuruluşum ve kliniğim, biz burada bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek icin uygulamalar yapıyoruz. Ozon terapi; kanınız alınıyor 100 ml kadar, icine ozon karıştırılıp size enjekte ediliyor. Ben işimden evime gidiyorum. Zaten kimse beni başka turlu dışarıya cıkaramaz” dedi.
ALMASI GEREKEN ONLEMLERİ ALIYORMUŞ!
14 gun boyunca evde kalması, insanlarla temas kurmaması gerektiği hatırlatılan Recber, hatasını şoyle savundu:
“Orada bir suru hastalarımız var. Kendi ozel iş yerime cıkıyorum, almam gereken onlemleri de alıyorum.”
abd-den-donen-isil-recber-den-skandal-savunma-5e7103fc2ed9f.jpg

İLGİLİ HABERSon dakika... Karantina tedbirlerine uymayanlara kotu haber!