Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

7 aylık hamile Bircan Bali'nin canlı yayında fenalaştığını goren Seren Serengil, konu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Soylemezsem Olmaz programında uzun zamandır sunuculuk yapan 7 aylık Bircan, bugunku canlı yayında sevnenlerini korkuttu. Tansiyonu duştuğu icin fenalaşan Bali, sağlık ekiplerinin yardımıyla yayından alındı.
[h=3]"BİRDEN BİRE OLDU, COK KORKTUM"[/h]Girilen bir haberin ardından yayına tek başına cıkan Seren Serengil, Bircan Bali'nin fenalaştığını ve ambulans cağrıldığını soyledi. Haber esnasında fenalaşan Bircan Bali kamera arkasına alınarak ilk mudahale yapıldı. O anları anlatan panik icinde anlatan Serengil "Ambulans cağırdık, cok uzuldum. Tansiyonu duştu, hamile olduğu icin de cok korktum. Ambulans mudahale edecek. Ay sinirim bozuldu. Birden bire oldu; bulantıyla beraber" dedi.
7-aylik-hamile-bircan-bali-nin-canli-yayinda-fenalastigini-goren-seren-serengil-konusmakta-zorlandi-5eea100c1b43a.jpg

7-aylik-hamile-bircan-bali-nin-canli-yayinda-fenalastigini-goren-seren-serengil-konusmakta-zorlandi-5eea100c24476.jpg

7-aylik-hamile-bircan-bali-nin-canli-yayinda-fenalastigini-goren-seren-serengil-konusmakta-zorlandi-5eea100c5ed60.jpg