Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

6 Yıllık gizli evlilik

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Bir zamanların sosyal medya fenomeni olan Hilal Cebeci meğerse 6 yıllık evliliğini magazin habercilerinden sakladığı ortaya bu haberi yine sosyal medya üzerinden hayranları ile paylaştı.

[FONT=&amp]Bir dönem sosyal medyada paylaştığı seksi pozlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Hilal Cebeci'den yıllar sonra evlilik itirafı geldi. Ünlü şarkıcı Hilal Cebeci 2013 yılında evlendiğini duyurdu.[/FONT]
[FONT=&amp]Eşinin ricası üzerine bu zamana kadar evlendiğini saklayan Cebeci, 6 yıl sonra sessizliğini bozdu.[/FONT]
[FONT=&amp]
640xauto.jpg
[/FONT]

[FONT=&amp]Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından; ‘Benim değerli sevenlerim, 2013 yılında Londra’da sessizce evlendim. Eşimin benden tek ricası magazinden uzak yaşamamdı. O yüzden beni göremiyorsunuz. Bu konuda tepkilisiniz, görmek istiyorsunuz ama beni zaten sosyal medya sayfalarımdan takip ediyorsunuz. Bana anlayış göstereceğinizi umuyorum. Sizleri çok seviyorum’ mesajını paylaştı.[/FONT]