Magazin Editor
Magazin Habercisi
Unlu rapci 50 Cent, secim doneminde kamuoyu onunde Donald Trump'ı desteklemesi icin kendisine 1 milyon dolar teklif edildiğini acıkladı. Unlu rap şarkıcısı 50 Cent, iHeart Radio’ya yaptığı acıklamada, secim kampanyası doneminde kamuoyu onunde Donald Trump’ı desteklemesi ve kampanyasında yer alması icin kendisine 1 milyon dolar teklif edildiğini soyledi.
“TEKLİFİ 1 MİLYON DOLARA CIKARDILAR”
45 yaşındaki rapci, “Trump’ın torenine katılmam icin bana 1 milyon dolar teklif edildi. Aslında once 500 bin dolar teklif ettiler ancak kabul edip etmeme konusunda duşunurken teklifi 1 milyon dolara cıkardılar” dedi.
50 Cent teklifi değerlendirdiğini ancak Trump tarafından kullanılmış gibi hissedeceğini duşunerek reddetmeye karar verdiğini soyledi.
Unlu rapci, “Trump, siyah oylar icin farklı sanatcılarla boyle işler yaptı. Ama ben ‘Hayır, bunu yapmayacağım’ dedim. Sonrasında bu durumun icinden nasıl cıkacağımı bilemedim” diye konuştu.
“BİDEN’LA 20 CENT OLMAK İSTEMİYORUM” DEMİŞTİ
50 Cent, secimler oncesinde sosyal medya hesabından yaptığı acıklamada, yuksek vergi planları sebebiyle Biden’ı istemediğini vurgulayarak “Evet, 20 Cent olmak istemiyorum. Yuzde 62 cok, cok kotu bir fikir. Sevmedim bu işi!” ifadesini kullanmıştı.
Biden’ın planının New York’ta en cok kazanan kişiler icin vergi oranını toplamda yuzde 62’ye kadar cıkarabileceğini aktaran bir haberin ekran goruntusunu de paylaşan 50 Cent, hayranlarını Trump icin oy vermeye cağırmıştı.
İlginizi CekebilirCardi B'den 'Joe Biden'ın piyonu' yorumuna yanıt
Son guncelleme: 16:23 - 19.11.2020
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur