Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

5 milyon liraya otomobil alan Selin Ciğerci, Kerimcan'ın ablasına gönderme yaptı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Gecen yıl futbolcu Gökhan Cıra'yla evlenen Selin Ciğerci, 5 milyon lira ödeyerek son model bir Rolls-Royce satın aldı. Ciğerci, 2 yıl once Dubai'de kendisini "Segment meselesi" diyerek kiralık Rolls-Royce'a bindirmeyen Kerimcan Durmaz'ın ablası Neşe Fişek'e de "Deveden buyuk fil vardır. Ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin" sözleriyle mesaj gönderdi.
5-milyon-liraya-otomobil-alan-selin-cigerci-kerimcan-in-ablasina-gonderme-yapti-5ec17aa1934b5.jpg

"PLAKAYA DA ARABA PARASI ODEDİM"

Selin Ciğerci, en cok vergi veren isimlerden biri olduğunu soyleyerek, "Resmen kozmetik kralicesiyim. İcimde yer etmiş bir arabaya binmem de normal. İlahi adalet işte. Bu arabaya 5 milyon lira verdim. İstediğim ozel plakayı da yine bir araba parası odeyerek satın aldım." ifadelerini kullandı.
5-milyon-liraya-otomobil-alan-selin-cigerci-kerimcan-in-ablasina-gonderme-yapti-5ec17aa1c20e4.jpg