Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

"5 liralık tükenmez kalem ile imza töreni olmaz!"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
TRT Spor'da konuşan Kaya Çilingiroğlu şunları söyledi:“Bir Saat Otuz Dakikalık Basın Toplantısı Olmaz”Italiano’nun imza törenini organizasyon açısından başarısız bulan Çilingiroğlu, kulübün marka değerine uygun bir etkinlik yapılmadığını savundu.“Bir kere şuradan başlayalım. Bence kötü bir basın toplantısıydı. Bir saat 30 dakika basın toplantısı olmaz. Basın toplantısı bir kulübün PR’ıdır, tanıtımıdır. Bu kadar uzun bir basın toplantısı olmaz.”Gazetecilerin sorularını da eleştiren Çilingiroğlu, yeterince hazırlıklı olunmadığını söyledi.“Bir tane düzgün soru soran yok. Kimse çıkıp da ‘Beşiktaş’ın kaç maçını seyrettiniz?’ diye sormadı. En sonunda bir kadın gazeteci aklı başında bir soru sordu.”“Beşiktaş Markasına Yakışmadı”İmza törenindeki detayların bile önemli olduğunu ifade eden Çilingiroğlu, kullanılan kalemlerden organizasyonun yapıldığı alana kadar birçok noktayı eleştirdi.“İmza atılan kalemlere baktınız mı? Tükenmez, 5 liralık kalem mi olur? Beşiktaş markasını temsil ediyorsunuz. Milan’ın törenlerine bakın. Başkan cebinden dolma kalem çıkarıyor, imza attırıyor, sonra hediye ediyor. Her şeyin bir zarafeti vardır.”“Toplantının Ortasında Kız İstemeye Gidiyorum Denmez”Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın toplantı sırasında yaptığı açıklamayı da eleştiren Çilingiroğlu, bunun kurumsal açıdan doğru olmadığını söyledi.“Toplantının ortasında Sayın Başkan, ‘Ben Rıdvan’a kız istemeye gidiyorum’ dedi. Böyle bir şey olur mu? Beşiktaş tarihinin önümüzdeki yıllarını değiştirebilecek bir teknik direktör getiriyorsun ve toplantının ortasında kalkıyorsun. Bu kabul edilebilir bir şey değil.”duhuliye.com