Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

46 kiloya duşen Seren Serengil hastaneye kaldırıldı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
46-kiloya-dusen-seren-serengil-hastaneye-kaldirildi.jpeg

Magazin programı sunuculuğu yapan Seren Serengil, sağlık sorunları yaşadığını duyurdu.
Instagram hesabından acıklama yapan Serengil, “Onceleri belli etmemeye calıştım annem uzulmesin, sizler uzulmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi. 46 kiloya duştum” dedi.
46-kiloya-dusen-seren-serengil-hastaneye-kaldirildi-5fead834e9bcf.jpeg
Seren Serengil

Serengil sozlerini şoyle surdurdu:
“Sevgili canlarım, o kadar merak edenim ve sevenim varmış ki insan hastayken en cok ihtiyacı olan şey buymuş… Maalesef buyuk sağlık sorunları yaşıyorum. Onceleri belli etmemeye calıştım annem uzulmesin sizler uzulmeyin diye ama iş biraz ciddiye bindi.”
“46 kiloya duştum ve vermeye devam ediyorum… Geri donuşum ameliyatına vucut hazır mı, şu aşamada kaldırır mı vucut. Bunun kararı icin salı gunu tekrar tetkiklerim yapılacak.”
“Bazen aylarca yoğun bakımda kalabiliyormuşuz. Tehlikeli ve zor bir surec ama ote yandan da olmasam yaza cıkmazmışım… Dualarınızla yine bunu da atlatacağım… İyiyim. Dinleniyorum, serum takılıyor. İyi olacağım İnşallah…”
4 YIL ONCE AMELİYAT OLDU
Seren Serengil 4 yıl once hayalindeki kiloya kavuşmak icin mide kucultme ameliyatı olup 25 kilo vermişti. O donemde Serengil’in ameliyat olma kriterlerine uyup uymadığı tartışma konusu olmuştu.
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur