Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş’ın eski yöneticisi Kaan Şakul, siyah-beyazlı camianın iç sorunları bir kenara bırakarak tek vücut olması gerektiğini söyledi.Şakul, Beşiktaş’ın profesyoneller tarafından yönetilen ve transfer planlamasını doğru şekilde yapan bir yapıya kavuştuğunu belirterek, camianın iç sorunları bir kenara bırakıp birlik olması gerektiğini söyledi.Kaan Şakul, Beşiktaş’ın mevcut durumundan memnun olduğunu ifade ederek şu sözleri kullandı:“Ben şahsen Beşiktaş’ın siyasetinde yokum ve olmak da istemiyorum. Bunlar kendi iç konularımız, bir gün çözeriz. Ancak bugüne kadarki tüm hatalarına rağmen, özelde de kalbimizi haksız yere kırmasına rağmen bugün artık Beşiktaş futbol takımı profesyonellerce yönetilen, son derece iyi bir hocası olan ve transferlerini bu profesyonellerin planlamasına göre yapan bir kimliğe kavuştu. Bundan çok mutluyum çünkü Beşiktaşlıyım.”Şakul, Beşiktaş’ın bu sezon ortaya koyduğu yapılanmanın zarar görmemesi için camia içerisinde birlik sağlanması gerektiğini vurguladı.“Gelinen noktada bu emeklerin heba olmaması için camianın kendi içindeki sorunları uzaklara parkedip tek vücut olması gerekiyor. Beşiktaş ne zaman doğru yola girse yedi düvel bir olur karşımızda. Bir kere de biz olalım bir ve beraber, aksi takdirde 40 senelik yapıya yönetim tek başına hiçbir şey yapamaz.”“Hocaya, takıma ve yönetime yüklenenler boş işlerle uğraşıyor”Son maçta yaşanan hakem kararlarına da değinen Kaan Şakul, puan kaybının ardından teknik heyet ve futbolcuların hedef alınmasını eleştirdi.“O yüzden son maçta resmen gaspedilen puanlarımız ortadayken hocaya, takıma, oyunculara ve yönetime yüklenenler boş işlerle uğraşmaktadır.”“Tek amacımız Ferhat Gündoğdu’nun istifası olmalı”Şakul, açıklamasının son bölümünde ise MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu’yu hedef alarak camianın istifa çağrısı konusunda ortak hareket etmesi gerektiğini söyledi.“Öncelikle zerre liyakati olmayan ve maalesef hâlâ MHK’nın başında olan o şahıs istifa edene kadar camia olarak tek amacımız ve söylemimiz #FerhatGündoğduİstifa olmak zorundadır. Gideceksin Ferhat Gündoğdu, gideceksin!”Duhuliye.comwww.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026