Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

40 Katlı Dev Binayı Santim Santim Erittiler: Her Gün Bir Katı Sessizce Silindi

Magazin

Administratör
s-0928c9f40cc2f02f9472976184d47b4f5d2a7f5a.jpg

Yok Artık! 40 Katlı Devi Santim Santim ERİTTİLER: Bu Nasıl Bir Sihir?

Sevgili magazin ve gizem avcıları, gündemi sarsan, akıllara durgunluk veren bir olayla karşınızdayım! Düşünün ki, şehrin göbeğinde yükselen 40 katlı dev bir bina, her gün bir katı sessizce ve adeta görünmez bir el tarafından siliniyor. "Erimek" kelimesi belki tam karşılığı değil ama bu olayın hızı ve gizemi karşısında başka ne denebilir ki? Günlerdir süren bu akıl almaz değişim, görenlerin dilini tutmasına, görmeyenlerin ise "Bu nasıl mümkün olabilir?" diye merakla sormasına neden oluyor. Resmen bir şehir efsanesi gözümüzün önünde yaşanıyor!

Normalde binalar yıkılır, patlatılır, uzun ve gürültülü süreçlerle ortadan kalkar. Ancak bu olay bambaşka bir boyutta. "Santim santim erittiler" tabiri tam da yaşananı özetliyor. Sanki dev bir kule, bilim kurgu filmlerinden fırlamışçasına, ince ince, sessizce yok oluyor. Peki, bu nasıl bir teknoloji, nasıl bir mühendislik harikası? Yoksa altında bambaşka sırlar mı yatıyor? Kulaktan kulağa dolaşan dedikodulara göre, binanın içindeki özel bir içerik mi, yoksa sahibinin kimliği mi bu denli "gizli" bir operasyonu gerektirdi? Şehrin en merkezi yerlerinden birinde, bu kadar büyük bir yapının bu denli hızlı ve iz bırakmadan ortadan kalkması, şüpheleri de beraberinde getiriyor elbette.

Kimileri çevreci bir yıkım metodu olduğunu iddia etse de, bu denli büyük bir yapının "her gün bir kat" hızında adeta buharlaşması, olayı sıradanlıktan çıkarıp bir şehir efsanesine dönüştürüyor. O 40 katta kimler vardı, hangi işler dönüyordu, ne gibi sırları barındırıyordu şimdiye kadar? Bu gizemli "erime" operasyonunun perde arkasında yatan gerçek ne? Magazin dünyasının en çok konuşulan olayı olmaya aday bu durum, eminim sizin de kafanızda bir sürü soru işareti oluşturmuştur. Sizce bu durum bir mühendislik mucizesi mi, yoksa daha büyük bir sırrın örtbas edilme çabası mı?

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!