Magazin Editor
Magazin Habercisi
Montella’nın “Avrupa Şampiyonası hedef” sözlerine tepki gösteren Boral, Milli Takım’ın mevcut görüntüsünü eleştirerek, “'Avrupa Şampiyonası hedef' diyor Montella. Şu görüntüde neyin hedefi?” ifadelerini kullandı.“TÜRK BİR HOCA OLSA TOPA TUTARLARDI”İtalyan teknik adamın kariyeri ve Türkiye’de gördüğü yaklaşım üzerinden eleştirilerini sürdüren Uğur Boral, şunları söyledi:“Montella işine baksın! Ne başarısı var da geldi buraya? Bu tarz adamları büyük hoca olarak sunmuyorlar mı, delireceğim ya! İnsanlara da kızıyorum, her şeye inanıyorsunuz ya. Şu yaşadıklarımızı Türk bir hoca yaşasa topa tutarlardı.”“3 MİLYON EUROYU ALIYOR, ‘BEN TÜRKÜM’ DİYOR”Boral, Montella’nın Türkiye’ye yönelik açıklamalarına da göndermede bulunarak sözlerini şöyle tamamladı:“3 milyon euroyu alıyor, ‘Ben Türküm’ diyor. Japonlardan 3 milyon euro alsa ‘Ben Japonum’ derdi!”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026