Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''20 gol atsa da Oh, Beşiktaş'ın aradığı profil değil...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Vole'de yayınlanan ‘Siyah-Beyaz’ programında konuşan Batuhan Hınçal, Beşiktaş'ın ihtiyacı olan santrafor profilini yorumladı.İşte Batuhan Hınçal'ın görüşleri:OH BELKİ 20 GOL ATACAK AMA BEŞİKTAŞ'I OYUNDA YUKARI ÇEKEN BİR SANTRAFOR DEĞİLBatuhan Hınçal: "Benim şahsi fikrim şu yönde, Beşiktaş’ın bence net bir targetman’e ihtiyacı var santrfor konusunda. Burada hani bu Lukaku olabilir, Harry Kane vs... Hani isimlerden, seviyelerden bağımsız konuşuyorum; bir profil anlatmaya çalışıyorum. Uzun toplarda etkili, topu indirebilen, sırtı dönük oynayabilen... Oh belki önümüzdeki sezon 20 gol katkısı verecek Beşiktaş’a ama oyun içerisinde Beşiktaş’ı takım olarak yukarıya çeken bir santrfor değil. Ve eğer mümkünse bence Beşiktaş’ın önümüzdeki sezondaki santrforu herhangi başka bir mevkide oynamamalı. Sağ kenar, sol kanat... Yani mümkünse başka mevkide oynayamasın Beşiktaş’ın alacağı santrfor. O anlamda ben Beşiktaş’ın ihtiyacının net bir targetman olduğunu düşünüyorum."duhuliye.com