Merhaba sevgili Magazin Kulübü üyeleri ve sıkı takipçilerimiz!
Günlerdir kulaktan kulağa yayılan, herkesin merakla beklediği o büyük an sonunda geldi! Latin müziğinin efsanevi ismi, dünya starlarının zirvesindeki yerini koruyan Ricky Martin, tam 15 yıl aradan sonra yeniden İstanbul'da! Evet, yanlış duymadınız, Ricky Martin dün gece özel jetiyle Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı ve daha ayak basar basmaz tüm magazin gündemini salladı. O enerjisi, o karizması, o samimi gülüşüyle objektiflere yakalanan Martin, havalimanında yaptığı kısa açıklamada "İstanbul'u çok özledim ve bu dönüş benim için çok özel, harika şeyler beni bekliyor biliyorum!" diyerek adeta gizemli bir mesaj verdi. Ne için geldiği, nerede kalacağı ve İstanbul'da kimlerle bir araya geleceği şimdiden dedikodu kazanını kaynatmaya başladı bile!
Peki, bu 15 yıllık hasret neden şimdi sona erdi? Ricky Martin'i İstanbul'a getiren asıl sebep ne? Kulislere sızan ilk bilgilere göre, bu sıradan bir tatil ziyareti değil. Kulislerde büyük bir konser serisi, global bir marka işbirliği ya da çok konuşulacak yepyeni bir proje için geldiği fısıldanıyor. Hatırlarsınız, Ricky Martin'in önceki İstanbul ziyaretleri her zaman olay yaratmış, konserleri kapalı gişe oynamış ve hafızalara kazınmıştı. Şimdi de sanki aynı etkiyi yaratmaya gelmiş gibi! Sosyal medyada "Ricky Martin Türkiye'de" etiketi zirveden inmiyor, hayranlar sabaha kadar onun şarkılarıyla coştu, hatta "Livin' la Vida Loca" tam 15 yıl sonra yeniden en çok dinlenenler arasına girdi desek yeridir! Şehrin enerjisi adeta Ricky Martin ateşiyle yanıyor!
Şimdilik nerede konakladığı, ilk durağının neresi olduğu bir sır perdesiyle kaplı olsa da, paparazzilerimiz ve muhabirlerimiz bu efsanevi ismin her adımını takip etmek için teyakkuzda. İstanbul'un gözde mekanlarında, Boğaz hattında ya da tarihi yarımadada Ricky Martin'i görme ihtimalimiz oldukça yüksek. Bu gelişme, sadece magazin gündemine değil, tüm şehre adeta bahar havası getirdi. Bakalım Ricky Martin'in İstanbul macerası bize hangi sürprizleri getirecek ve bu dönüş hikayesi nasıl bir efsaneye dönüşecek!
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ricky Martin'in İstanbul'a gelmesinin ardında sizce ne gibi bir sebep yatıyor? Yorumlarda buluşalım!